پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۲

گودرزی در نشست با مسئولان والیبال:

باید نسبت به نتایج والیبال پاسخگو باشیم/ شکست به اسم یک نفر نباشد

باید نسبت به نتایج والیبال پاسخگو باشیم/ شکست به اسم یک نفر نباشد

وزیر ورزش و جوانان در دیدار با مسئولان فدراسیون والیبال اعلام کرد نباید شکست‌ها به اسم یک نفر باشد زیرا این موضوع کارشناسانه نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزی در دیدار با رئیس، اعضای هیات رئیسه و کادر فنی والیبال ضمن بیان مطلب فوق گفت: امروز مردم نسبت به نتایج والیبال حساس هستند و باید نسبت به نتایج بدست آمده پاسخگو باشیم.

وی با اشاره به نتایج خوب والیبال و علاقمندی مردم به این رشته اضافه کرد: اینکه ما همه شکست‌ها را به حساب یک نفر مثلا سرمربی بگذاریم یا از طرف دیگر نتایج ارزشمند و خوب گذشته را تنها بنام سرمربی قبلی ثبت کنیم، کارشناسانه نیست در تمامی صحنه‌های برد و باخت مجموعه مدیریتی و بازیکنان و عوامل فنی سهیم هستند.

وزیر ورزش و جوانان ابراز امیدواری کرد والیبال در مسابقات کسب سهمیه پیش رو بتواند به المپیک راه پیدا کند و موجب خوشحالی مردم و دوستداران این رشته شود.

در این نشست که به دعوت معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد داورزنی رئیس فدراسیون، کادر ایرانی تیم ملی به همراه خوش خبر سرپرست تیم گزارشی از تک تک بازی‌های ایران در جام جهانی والیبال در ژاپن ارائه کردند و پاسخگوی سئوالات فنی وزیر و رزش و نصرالله سجادی بودند.

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان با مطلوب توصیف کردن این نشست کارشناسی گفت: در جلسه بررسی نتایج والیبال تنها کواچ و دستیاران او به دلیل اینکه در ایران نیستند حضور نداشتند.

نصرالله سجادی همچنین اضافه کرد: قرار است فدراسیون والیبال هفته آینده با حدود ۳۰ نفر از کارشناسان و صاحب نظران این رشته جلسه نقد و بررسی نتایج تیم ایران را برگزار کند و جمع بندی آن نشست به همراه تحلیل دقیق‌تر، مستندات و همینطور پیشنهادات را برای ما بیاورند.

معاون ورزش قهرمانی گفت: هدف ما کمک به والیبال برای صعود به المپیک است و قطعا این با حمایت وزیر ورزش و جوانان و تلاش و برنامه ریزی فدراسیون والیبال و همت ملی پوشان ایران این اتفاق خوب برای ورزش ایران خواهد افتاد.

کد خبر 2928792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha