به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه پیش از ظهر امروز یکشنبه در سفر به شهرستان قصرشیرین از بازارچه های مرزی پرویزخان و خسروی در این شهرستان بازدید کرد.
اولین بازدید استاندار پس از ورود به قصرشیرین از مرز پرویزخان صورت گرفت و پس از آن رازانی به مرز خسروی رفت و روند صادارت و ترانزیت سوخت از این مرز را مورد بررسی قرار داد.
نشست با نمایندگان کارگران، تجار و پیله وران در مرز خسروی از برنامه های استاندار کرمانشاه در بازدید از این مرز بود.
ایجاد تغییرات مثبت در مرزها طی ۴۵ روز آینده
استاندار کرمانشاه در حاشیه این بازدید اظهار داشت: تلاش ما این است که طی ۴۵ روز آینده تغییرات مثبتی را در دو بازارچه مرزی پرویزخان و خسروی ایجاد کنیم.
رازانی گفت: بعد از ۴۵ روز مجددا به شهرستان قصرشیرین سفر خواهیم کرد و ضمن بازدید از مرزها تغییرات ایجاد شده در این مدت را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
وی گفت: همچنین طی این مدت نسبت به برگزاری جلسات متعدد اقدام می کینم تا در جریان اقدامات و فعالیت های انجام گرفته قرار بگیریم.
استاندار کرمانشاه از انجام اقداماتی برای روان سازی و تسهیل امر صادرات از طریق بازارچه های مرزی خبر داد و گفت: مذاکرات لازم را در این راستا با طرف عراقی انجام خواهیم داد.
نظر شما