به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مسیب زاده ظهر چهارشنبه در جشنواره تجلیل از دانش آموزان برگزیده مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز درارومیه اظهارداشت: تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده دانش آموزان از مفاهیم و مبانی قرآن در زندگی روزمره به همراه آشنا کردن دانش آموزان با سبک و سیره امامان بزرگوار از اصلیترین اهداف برگزاری این طرحهاست.
وی ادامه داد: طرح حفظ موضوعی آیات قرآن ازسال گذشته در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده دانش آموزان از مفاهیم و مبانی قرآن در زندگی روزمره تحت عنوان ۱۲ عنوان کتاب در ۴۰ آیه اجرامی شود.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح مصباح الهدی در قالب ۱۸ عنوان کتاب درمقطع ابتدایی و متوسطه در جهت معرفی ائمه اطهارو امام شناسی در بخش عترت برگزارمی شود که آشنا کردن دانش آموزان با سبک و سیره امامان بزرگوار از اصلیترین هدف این امر است.
وی با اشاره به برنامههای اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش افزود: حضور دانش آموزان در برنامه، فراگیری و اثربخش بودن فعالیتها و مشارکت جویی و مشارکت پذیری سه اصل حاکم بر برنامههای قرآنی دانش آموزان است.
مسیب زاده با اشاره به مجموعه فعالیتهای پیش بینی شده در سال جاری ادامه داد: درسال تحصیلی جاری با تکیه بر سه اصل حاکم بر فعالیتهای قرآن، عترت و نماز دنبال میشود.
وی با بیان اینکه سند جامع نماز در سالهای گذشته آماده شده که از طریق شورای آموزش و پرورش ابلاغ آن به تمامی استانها صادر شده است گفت: فراگیری دینی و فرهنگی باید محور طراحی برنامههای آموزشی قرار گیرد.
مسیبزاده اظهارداشت: وزارت آموزش و پرورش به لحاظ وظیفه ذاتی خود برنامههای فرهنگی بسیاری را برای دانش آموزان پیشبینی و برنامهریزی کرده که همگی آنان برای ارتقاء سطح علمی و آموزشی دانشآموزان بهکار گرفته میشوند.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به جا آوردن شکر در زندگی انسان اهمیت بسیاری دارد اظهار داشت: به جا آوردن شکر لسانی یکی از مراحل شکر بوده و سادهترین راه نیز محسوب میشود و لازم است انسان آن را به جای آورد.
در پایان این جشنواره از نفرات برگزیده مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی آذربایجانغربی تجلیل شد.
نظر شما