بایرام فضلی که نخستین تجربه کارگردانی وی با نام «باز هم سیب داری؟» پس از ۱۰ سال این روزها در گروه سینمایی «هنر و تجربه» روی پرده رفته است درباره بازخورد و نظر مخاطب به خبرنگار مهر گفت: بازتاب های خوبی از نمایش فیلم «باز هم سیب داری؟» در گروه سینمایی «هنر و تجربه» دریافت کرده ام و فکر می کنم این گروه راه نجات و حیات سینمای مستقل در ایران است.
وی با اشاره به اینکه هنوز آمار دقیقی از فروش فیلم ندارد، بیان کرد: خوشحالم که بعد از گذشت ده سال «باز هم سیب داری؟» همچنان فیلمی سرحال است و با مخاطب خود ارتباط برقرار می کند. البته من از همان ابتدا نگاهم این بود که فیلم با مخاطب عام هم ارتباط برقرار کند و اینگونه نبود که هنگام ساخت اثر بگویم فقط برای مخاطب خاص هدفگذاری کردهام.
این فیلمبردار سینمای ایران با تاکید بر اینکه البته «باز هم سیب داری؟» را برای گیشه هم نساخته است، گفت: به نظر من یکی از ویژگی های فیلم «باز هم سیب داری؟» این است که برای فروش بیشتر در گیشه ساخته نشده و به همین دلیل هم میبینیم که به دنبال استفاده از بازیگرانی که به اصطلاح ستاره هستند، نبودم.
وی یادآور شد: بعد از سال ها کار در عرصه سینما به این نتیجه رسیده ام که ستاره سازی در سینمای ایران باعث شده تا سینمای مستقل دچار آسیب شود و به تبع فیلم «باز هم سیب داری؟» هم از این قاعده مستثنی نبوده و به همین دلیل است که ۱۰ سال در نوبت اکران ماند.
فیلمبردار فیلم «خواب تلخ» تصریح کرد: اگر پیشبینی میشد این فیلم در گیشه سودآور است حتما سینماداران و پخش کننده ها در طول ۱۰ سال گذشته سراغ اکران آن را می گرفتند، اما هیچ فردی سراغ فیلم من نیامد.
بایرام فضلی در پایان گفت: وقتی امروز به ۱۰ سال پیش نگاه می کنم، از ساخت این فیلم خرسندم چون فکر می کنم راه نادرستی نرفتم و ذائقه و سطح سلیقه مردم را با فیلم «باز هم سیب داری؟» پایین نیاورده ام.
نظر شما