پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۶:۲۳

رسم «قلک‌شکنی» در قائم شهر به تصویر درآمد/ قالیبافی یک نابینا

رسم «قلک‌شکنی» در قائم شهر به تصویر درآمد/ قالیبافی یک نابینا

تهیه کننده مجموعه «ترین ها» که از شبکه مستند پخش می شود اعلام کرد که رسم قلک شکنی در یکی از محلات قائم شهر دستمایه ساخت قسمت جدید این مجموعه قرار گرفته است.

رامین موسوی ملکی تهیه کننده مجموعه «ترین ها» که از شبکه مستند پخش می شود درباره قسمت جدید این مجموعه با نام «قلک شکنی» به خبرنگار مهر گفت: این اثر از تولیدات جدید شبکه مستند سیما با موضوع شروع محرم در یکی از محله های قائم شهر تولید شده است که امشب سوم آبان ساعت ۲۲:۴۵ روی آنتن می رود و ۱۱:۳۰ دوشنبه چهار آبان بازپخش می شود.

وی افزود: این قسمت از مجموعه به کارگردانی نیما صمدی به رسمی می پردازد که همه ساله در اول ماه محرم در قائم شهر اجرا می شود. در این مراسم مردم با نیت های قلبی خود به مساجد و حسینیه ها می آیند و قلک های خالی را از آنجا تحویل می گیرند و تا ابتدای محرم سال آینده نذورات خود را در آن می ریزند.

موسوی ملکی یادآور شد: روز اول محرم سال بعد، سفره گسترده ای پهن می شوند و علم و پرچم های هیات نیز در کنار سفره قرار داده می شود، سپس مردم همه قلک ها را کنار هم می چینند و آنها را یک به یک می شکنند. عایدی این قلک ها برای نیازمندان و ساخت حسینیه استفاده می شود.

وی همچنین درباره موضوع قسمت بعدی مجموعه «ترین ها» تصریح کرد: قسمت جدید مجموعه «ترین ها» به قالیبافی یک زن نابینا در استان فارس اختصاص دارد. اینکه این زن چگونه با وجود نداشتن قوه دید، می تواند رنگ ها را تشخیص بدهد و به قالیبافی بپردازد، سوژه این قسمت از «ترین ها» است که ساعت ۲۱:۴۵ دوشنبه چهارم آبان روی آنتن می رود و بازپخش آن ۱۱:۳۰ سه شنبه پنجم آبان خواهد بود.

رامین موسوی ملکی تهیه کننده «ترین ها» است و سرپرست گروه کارگردانی این مجموعه رضا حماسی و تصویربردار آن احسان عمیدیان است.

کد خبر 2949703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha