پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۰۱

آیا‌‌ شارژ کردن‌ موبایل‌ با USB رایانه‌ باتری را خواب می‌کند؟

آیا‌‌ شارژ کردن‌ موبایل‌ با USB رایانه‌ باتری را خواب می‌کند؟

یکی از سوالات رایج اکثر کاربران تلفن همراه این بوده است که آیا می‌توان برای شارژ کردن موبایل و تبلت از پورت یواس‌بی استفاده کرد. جواب این سوال هم آری است و هم نه.

مشرق نوشت: همواره برای کاربران دستگاه‌‌های  هوشمند این سوال مطرح بوده که می‌توان از پورت یواس‌بی برای شارژ موبایل استفاده کرد؟ جواب این سوال هم آری است و هم نه. برای روشن شدن این مطلب به این گزارش توجه کنید.

برای شارژ دستگاه‌های هوشمند اعم از موبایل یا تبلت، ولتاژ ورودی باید پنج ولت و آمپر (شدت جریان) مورد نیاز معمولا  از یک آمپر برای موبایل‌ها با باطری  حجم کم شروع و تا ۲.۱ و ۴ آمپر برای تبلت، لپ‌تاپ و گوشی‌های با حجم باطری بالاتر استفاده می‌شود.

ولتاژ ورودی یواس‌بی رایانه حدود پنج ولت است اما مقدار آمپر خروجی آن ۰.۵ آمپر می‌باشد پس اگر بخواهیم دستگاهی با حجم باطری بالا را با آن شارژ نماییم که مثلا با شارژر ۴ آمپری شارژ می‌شود؛ چون مقدار آمپر خروجی رایانه یک هشتم شارزر دستگاه است ،زمان شارز ما هشت برابر خواهد شد. شارژ کردن موبایل و تبلت با پورت یواس‌بی رایانه مشکلی ندارد و جز افزایش زمان شارژ و افزایش جزئی استهلاک به خاطر تولانی شدن زمان اتصال به رایانه ندارد.

لازم به‌ذکر است که اگر می‌خواهید از یواس‌بی رایانه برای شارژ کردن دستگاه خود استفاده کنید به‌خاطر خزوجی ۰.۵ آمپری و محدود یواس‌بی و افت کمتر آمپراش آن اولا از یواس‌بی پشت دستگاه که مستقیما با مادربرد در تماس است استفاده کنید و ثانیا از کابل شارز کوتاه برای به حداقل رساندن تلفات ولتاژ و آمپراژ کمک بگیرید.

بنابراین با توجه به‌شدت جریان خروجی از رایانه، می‌توان اقدام به شارژ دستگاه کرد اما پایین بودن این جریان موجب کندی شارژ دستگاه و اتلاف زمان بیشتر و همچنین افزایش جزئی استهلاک دستگاه شما خواهد شد.

کد خبر 2959467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
      7 1
      اخرشو از خودت نوشتی