پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۵۷

مدیرکمیته امداد شهرستان دامغان:

۲۱۷ طرح خود اشتغالی مددجویان کمیته امداد در دامغان اجرا شد

۲۱۷ طرح خود اشتغالی مددجویان کمیته امداد در دامغان اجرا شد

دامغان-مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دامغان از راه اندازی سامانه فروشگاه اینترنتی صنایع دستی استان سمنان برای نخستین بار در این شهرستان خبر داد و گفت: ۲۱۷ طرح خود اشتغالی در شهرستان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قوسی پیش از ظهر یکشنبه در آئین رونمایی از سامانه فروشگاه اینترنتی صنایع دستی استان سمنان در دامغان در سالن همایش های کانون فرهنگی تربیتی خیر اکبر تقوی این شهرستان اظهار داشت: این سامانه با هدف تسهیل در خرید و فروش محصولات صنایع دستی، جذب مشتری، شناسایی محصولات به دیگر نقاط کشور و ایجاد بازار جدید برای کارآفرینان و ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) ایجاد و راه اندازی شد.

وی اضافه کرد: تولیدکنندگان و خریداران صنایع دستی می توانند از این پس از طریق سامانه فروشگاه اینترنتی دامغان به خرید و فروش صنایع دستی بپردازند.

اشتغال ۱۰۰ مددجویان جویاین کمیته امداد در طرح سنگ تراشی

مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دامغان خاطرنشان کرد: بعضی از کارآفرینان و تولیدکنندگان صنایع دستی تا کنون برای فروش محصولات خود با مشکلات مواجه بودند که با راه اندازی این سامانه مشکلات برطرف می شود.

قوسی با تشریح فعالیت های کمیته امداد امام خمینی(ره) و حوزه توانمند سازی افراد و خانواده های تحت پوشش این نهاد، افزود: این نهاد با همکاری مسئولان، طرح بزرگ آموزش و تربیت دو هزار تراشگر سنگهای تزئینی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دامغان تا کنون بیش از یکصد نفر از مددجویان جویای کار خود را با صرف اعتبار اولیه ۲۰۰ میلیون ریال در زمینه تراش و فرآوری سنگ های تزئینی آموزش داده است که در حال حاضر بسیاری از این افراد در کارگاه های کوچک خانگی مشغول به کار شدند.

قوسی یادآور شد: با توجه به وقوع منابع غنی سنگ های تزئینی در این شهرستان و ضرورت اشتغالزایی در جامعه، با اجرای این طرح فراگیر، دامغان به یک قطب تراش و فراوری سنگ های تزئینی تبدیل شد و جمع کثیری از افراد جویای کار می توانند با یادگیری این صنعت به ظاهر کوچک اما سودآور بر مشکل بیکاری غلبه کنند.

اجرای ۲۱۷ طرح خود اشتغالی سال گذشته در دامغان

مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دامغان با اشاره به اجرای ۲۱۷ طرح خود اشتغالی از سوی مددجویان این نهاد اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۷۴۴ میلیون ریال تسهیلات به ایشان پرداخته شده است.

قوسی اضافه کرد: این طرح ها در بخش های دام و طیور، صنفی و صنعتی، صنایع دستی، فرش، تراش سنگ و حمل و نقل بوده است.

وی در خاتمه گفت: از کل مبلغ تسهیلات پرداخت شده برای راه اندازی ۲۱۷ طرح، ۸۰ نفر به مبلغ پنج میلیارد و ۸۳۱ میلیون ریال از منابع امدادی و ۱۳۷ نفر به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۹۱۳ میلیون ریال از محل منابع بانک ها، تسهیلات خود اشتغالی دریافت کردند.

کد خبر 2960808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha