پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آبان ۱۳۹۴، ۹:۱۵

لک در گفتگو با مهر:

همدلی خوبی در تیم ملی فوتسال ایجاد شده است/ با جاوید اختلاف ندارم

همدلی خوبی در تیم ملی فوتسال ایجاد شده است/ با جاوید اختلاف ندارم

سرمربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان می‌گوید کادر فنی تیم ملی همدلی خوبی بین ملی پوشان ایجاد و این تیم همه را به نتایج مناسب در جام ملتهای آسیا امیدوار کرده است.

رضا لک در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره نایب قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در مسابقات گرندپری برزیل با بیان مطلب فوق اظهار کرد: تیم ملی بازیکنان خوبی دارد که مدتهاست کنار هم بازی می‌کنند. خوشبختانه کادر فنی هم همدلی خوبی در تیم ایجاد کرده است. به نظرم بازی با روسیه و ایتالیا قبل از سفر به برزیل به تیم ملی کمک کرد تا با آمادگی کامل به گرندپری برود و شرایط خوبی داشته باشد. نتایج گرندپری ما را امیدوار کرد تا در جام ملتهای آسیا نتایج خوبی بگیریم.

وی در خصوص شرایط تیم گیتی پسند برای بازی در هفته شانزدهم لیگ برابر تیم آذرخش بندرعباس تصریح کرد: در مدتی که لیگ به خاطر تیم ملی تعطیل بود، تمرینات خوبی پشت سر گذاشته‌ایم. قطعا بازی با آذرخش دشوار است چون آنها از نظر روحی و روانی شرایط خوبی دارند. ما در این مدت چهار بازیکن ملی پوش خود را نداشتیم ولی به هر حال امیدوارم این هفته نتیجه خوبی بگیریم.

سرمربی گیتی پسند ادامه داد: من امروز با مدیرعامل باشگاه جلسه داشتم و از وی خواستم تا به خاطر حضور بازیکنان در تیم ملی، از کمیته فوتسال درخواست تعویق یک روزه بازی این هفته را داشته باشند چون اختلاف زمانی و بازی‌های فشرده خستگی بازیکنان را در پی داشته است. برای ما بهتر است که روز جمعه بازی کنیم ولی اگر این اتفاق هم رخ نداد، چاره‌ای نیست.

لک درباره خبرهایی که از اختلافش با مهدی جاوید بازیکن ملی پوش گیتی‌پسند مطرح شده بود، گفت: من با جاوید هیچ مشکل و اختلافی ندارم. اتفاقا جاوید از جمله بازیکنانی است که خارج از فوتسال دوستی زیادی با وی دارم. مهدی یکسری مشکلات با باشگاه داشت که من کمک می‌کنم تا این مشکلات حل شود چرا که او بازیکن بسیار موثری است.

کد خبر 2962705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha