به گزارش خبرگزاری مهر، حمید رضا فرخی گفت: در این طرح که در سطح انهار و کانالهای شناسایی شده منطقه اجرا می شود؛ تمامی منافذ، کلونی گذاری شده و مبارزه با این جانوران صورت می گیرد.
وی با اشاره به لایروبی و پاکسازی انهار و کانالها از زباله افزود: تلاش داریم تا محیط های قابل دسترسی برای زاد و ولد جوندگان موذی به حداقل برسد.
فرخی با بیان اینکه محل های طعمه گذاری و اجرای طرح ضربتی مبارزه با جوندگان موذی با نصب بنرها و تابلوها به شهروندان اطلاع رسانی می شود، گفت: در اجرای این طرح نیازمند مشارکت و همکاری شهروندان در جهت حفظ و رعایت بهداشت محیط هستیم .
وی با اشاره به راه هاي نفوذ جوندگان موذی به منازل گفت: سيستم هاي دفع زباله مجتمع هاي مسكوني، منافذ موجود در طبقات زيرين و تاسيسات، فاصله بين منازل و سطح آسفالت خيابان ها از جمله مواردي است كه باعث ورود جوندگان موذی به منازل مسكوني مي شود.
معاون امور شهري و فضاي سبز شهرداری منطقه ۸ تصريح کرد: با اقدامات انجام شده و طعمه گذاري در تمام مکان هايي كه احتمال وجود لانه جوندگان موذی وجود داشت تلاش شد شرق تهران از وجود جانوران موذی پاکسازی می شود.
وی در ادامه گفت: از شهروندان در خواست می شود تا در دفع زباله هاي خانگي دقت كنند و از ريختن ضايعات به داخل مسيل ها و انهار خودداري نمايند تا جوندگان موذی امكان دسترسي به مواد غذايي و آب را نداشته باشند و در صورت مشاهده جانوران موذی با شماره سامانه ۱۳۷ تماس حاصل نمایند.
فرخی اظهار داشت: شهروندان مي توانند با رعايت كامل بهداشت محيط، هم محيط زيست شهري را كه متعلق به خود آنها است، پاكيزه و عاري از آلودگي نگهدارند و هم مانع از ازدياد اين جانوران ناقل بيماري شوند.
نظر شما