۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۵:۵۱

پلی کیلنیک تخصصی حضرت ولی عصر (عج) در ارومیه راه اندازی شد

پلی کیلنیک تخصصی حضرت ولی عصر (عج) در ارومیه راه اندازی شد

ارومیه – با حضور معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی و جمعی از مسئولان آذربایجان غربی پلی کیلنیک حضرت ولی عصر (عج) در ارومیه راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی آذربایجان غربی ظهر یکشنبه در آیین بهره برداری از این مرکز با بیان اینکه در حال حاضر سیستم مدیریت بحران در واحدهای تابعه تأمین اجتماعی مناطق مختلف آذربایجان غربی راه‌اندازی شده است افزود: امیدواریم با مشارکت سایر دستگاه‌های ذیربط بتوانیم اهداف پیش بینی شده در این سیستم را محقق کنیم.

ابراهیم شیرزاد با اشاره به اینکه مراحل ساخت و ساز پلی کلینیک تخصصی حضرت ولی عصر (عج) از اواخر سال ۱۳۹۱ آغاز شده بود افزود: با همکاری و جدیت شرکت پیمانکار مراحل ساخت و ساز به سرعت خاتمه پیدا کرده است.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی آذربایجان غربی لازمه خدمت‌ رسانی در این مجموعه به اقشار مختلف مردم فعالیت و حضور داشتن ۸۱ نفر نیروی انسانی عنوان و خاطرنشان کرد: از این تعداد تاکنون ۲۵ نفر جذب شده است، که بقیه پرسنل موردنیاز به تدریج به‌کارگیری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از جمعیت سه میلیون نفری در آذربایجان غربی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اصلی و تبعی وجود دارد یاد آور شد: در واقع فقط ۳۸ درصد مردم استان ما از خدمات بیمه تأمین اجتماعی برخوردار هستند.

شیرزاد با بیان اینکه میانگین کشوری برای جمعیت زیرپوشش حدود ۵۰ درصد است گفت: ولی در استان ما قشر کمتری زیرپوشش خدمات تأمین اجتماعی هستند، که این موضوع یک دلیل دیگر بر عقب ماندن آذربایجان غربی است.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی آذربایجان غربی با اظهار اینکه در استان ما چهار درمانگاه تخصصی و یک درمانگاه عمومی وجود دارد خاطرنشان کرد: در میاندوآب دو بیمارستان ۹۶ تخته وجود دارد، که خدمات خود را به صورت صد در صد رایگان در اختیار اقشار زیرپوشش قرار می‌دهد.

شیرزاده به اجرای سه برنامه عملیاتی در این سازمان در طول یک سال اخیر اشاره و اعلام کرد: استقرار سیستم مدیریت بحران در استان، راه‌اندازی سیستم اعتباربخشی و نصب دستگاه ام آر آی در بیمارستان امام رضا (ع) از جمله اقدامات صورت گرفته به شمار می‌رود.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی نیز در این مراسم با بیان اینکه تأمین اجتماعی با نگاه محرومیت‌ زدایی وارد عرصه خدمت‌رسانی در مناطق مختلف کشورمان می‌شود افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات تعریف شده در این زمینه طرح تحول نظام سلامت است، که برکات زیادی به دنبال داشت.

محمدعلی همتی با اشاره به اینکه درمان و سلامت یکی از اولویت‌های نخست برای خدمت ‌رسانی به شمار می‌رود گفت: در سالیان گذشته مبحث مورد اشاره یکی از اولویت‌های آخر به شمار می‌رفت، ولی هم اکنون روند تغییر یافته است.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: این سازمان یک نهاد اقتصادی و اجتماعی به عنوان متولی امنیت اجتماعی و سلامت بیمه‌شدگان به شمار می‌رود، که در مجموع ۱۸ وظیفه را کارشناسان بر عهده گرفته‌اند.

همتی با بیان اینکه در سراسر کشور ۸۰ بیمارستان و ۳۵۶ مرکز درمانی به صورت رایگان برای جامعه هدف سازمان تأمین اجتماعی در حال خدمت ‌رسانی هستند گفت: از نظر تجهیزات و امکانات درمانی وضعیت مطلوبی در این سازمان و نهادهای زیرپوشش وجود دارد.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد: با ۵۸۰ بیمارستان همچنین ۴۵۰ هزار پزشک در مناطق مختلف کشورمان سازمان تأمین اجتماعی طرف قرارداد است، به طوری که بخش عمده‌ای از خدمات این مجموعه در قالب خرید خدمت است.

کد خبر 2974769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha