به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاح نمادین این دیوار مهربانی صبح سه شنبه در خیابان شریعتی (مقابل دبیرستان باقرالعلوم) ساوه با حضور جمعی از مردم خیرخواه و نوعدوست، اعضای شورای اسلامی و شهردار ساوه برگزار شد که حاضران با در دست داشتن البسه حضور یافته و با به دیوار آویختن این البسه، آنها را در اختیار نیازمندان قرار دادند.
مردم لباس های بلااستفاده شان را روی این دیوارها می آویزند و فقرا بدون واسطه آنها را برمی دارند؛ اقدامی که اگر تبدیل به فرهنگ دایمی کمک به همنوع و نیازمندان شود دیگر نیازمندی به فکر لباس گرم در زمستان و لباس مناسب در تابستان نخواهد بود.
شهردار ساوه در حاشیه این مراسم به خبرنگار مهر گفت: دیوار مهربانی طرحی کاملا مردمی است اما نیازمند نظارت و فرهنگ سازی جدی هم از سوی مردم و هم از سوی مسئولان شهرداری است تا بهتر و زیباتر دیده شود چون این دیوار با شعار «نیاز داری بردار، نیاز نداری بگذار» میعادگاه شهروندانی است که قصد کمک به همنوعان نیازمند خود را دارند.
کامران جوادی بیان داشت: همه ما کیف، کفش و یا لباسهایی داریم که هرچند تمیز و نو هستند و چند باری بیشتر پوشیده نشدهاند اما هرکدام به دلیلی استفاده نمی شوند و حالا مدتهاست در گوشهای از کمد اتاقمان خاک میخورند تا یک روز به مرز پوسیدگی برسند اما این لباسهای فراموش شده گاه میتواند برای شخص دیگری بانی لبخند و خرسندی باشد.
وی کمک به همنوعان را باعث ایجاد حس همدلی و همافزایی در جامعه دانست و اظهار داشت: ترویج و توسعه مشارکت مردمی و فرهنگ کمک به همنوع در بین اقشار مختلف، همبستگی را در جامعه افزایش میدهد.
شهردار ساوه در خاتمه با بیان اینکه جامعه سالم، پویا و با نشاط جامعه ای است که در آن حس همدردی با دیگران وجود داشته باشد، افزود: کمک به هم نوع هم از این نظر که کمک گیرنده سود میبرد هم اینکه کمک دهنده به یک آرامش روحی و فکری میرسد تاثیرات مثبت زیادی در جامعه برجای می گذارد و فرهنگ کمک به همنوع و همبستگی را افزایش می دهد.
نظر شما