ذبیح الله غریب در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه شرایط ذخیره سازی سیب زمینی در چهارمحال و بختیاری فراهم شده است، اظهار داشت: هم اکنون فضاهای سردخانه ای استان برای ذخیره سازی سیب زمینی آماده شده است.
وی افزود: هم اکنون بیش از ۱۲۰ هزار تن فضای سردخانه ای در سطح استان وجود دارد که شرایط را برای ذخیره سازی سیب زمینی در این استان فراهم کرده است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بیش از شش هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری هر ساله به کشت سیب زمینی اختصاص پیدا می کند.
وی اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری یکی از مهمترین مراكز تولید سیب زمینی در کشور به شمار می رود و سیب زمینی این استان از کیفیت بالایی برخوردار است.
کشاورزان استان چهارمحال و بختیاری به واسطه داشتن اقلیم سرد بیشتر تمایل به کاشت سیب زمینی را دارند که احتمال خسارت در آن کمتر از سایر محصوصلات کشاورزی است.
شهر سفید دشت و شهر فرادنبه مهمترین مناطق تولید سیب زمینی در استان چهارمحال و بختیاری به شمار می روند.


نظر شما