پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۴۵

مدیر کل راه و شهرسازی لرستان خبر داد:

صرف ۱۲۰ میلیارد ریال برای آسفالت راه‌های روستایی دلفان

صرف ۱۲۰ میلیارد ریال برای آسفالت راه‌های روستایی دلفان

خرم آباد - مدیر کل راه و شهرسازی لرستان از صرف ۱۲۰ میلیارد ریال برای آسفالت راههای روستایی شهرستان دلفان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی لرستان شهرام ملکی از صرف ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت راههای روستایی شهرستان دلفان خبر داد.

وی با بیان اینکه ۵۰ روستای بخش های مرکزی، خاوه و کاکاوند شهرستان دلفان از راه آسفالته بهره مند شده اند گفت: برای اجرای پروژه های راهسازی دلفان حدود ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که با بهره برداری از این پروژه ها ضریب راه روستایی شهرستان دلفان به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت.

مدیر کل راه و شهرسازی لرستان اظهار داشت: با بهره برداری از این طرح ها ضریب بهره مندی جمعیت راه روستایی در این شهرستان از راه آسفالته به ۸۵ درصد و از نظر ضریب راه دسترسی به ۶۵ درصد می رسد.

ملکی یاد آور شد: همچنین ۲۰ کیلومتر راه شوسه در مناطق بخش مرکزی و کاکاوند با استفاده از امکانات و ماشین آلات اداره راه و شهرسازی شهرستان دلفان احداث شده که با احداث آن ساکنان ۱۰ روستا از نعمت راه ارتباطی بهره مند شده اند.

وی گفت: همچنین شش کیلومتر دیگر راه شوسه با اعتبار شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در بخش کاکاوند در دست ساخت است.

مدیر کل راه و شرسازی لرستان بیان داشت: در شهرستان دلفان هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی وجود دارد که تاکنون ۶۶۵ کیلومتر آن آسفالت شده و ۲۰۰ کیلومتر آن به صورت شوسه و مابقی آن به صورت مالرو و عشایری است.

کد خبر 3010570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha