به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام سیدعلی مهدی نژاد صبح یکشنبه در تجمع طلاب حوزه های علمیه استان سمنان درمحل حوزه علمیه برادران سمنان ضمن محکوم کردن آل سعود جنایتکار به علت شهادت شیخ نمر باقر النمر افزود: حوزه علمیه برادران در تمام شهرستانهای استان، همزمان با حوزه های علمیه سراسر کشور، امروز دروس خود را تعطیل و با تجمع خود، اقدام ننگین جنایتکار بزرگ آل سعود را محکوم کردند.
وی با بیان اینکه شیخ نمر باقر النمر بیشترین دوران تحصیل خود را در حوزه های علمیه سوریه و ایران گذراند، اظهار داشت: خون شهدایی مانند ایشان در مسیر حق، زمینه ساز نابودی و از بین بردن جنایتکاران آل سعود در عربستان خواهد شد.
رئیس حوزه های علمیه برادران استان سمنان با اشاره به خدمات شیخ نمر به حوزه های علمیه گفت: این شهید که در مسیر مبارزه با ظلم و روشنگری به شهادت رسید موفق به تاسیس چندین باب حوزه علمیه شده بود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان نیز در خلال این تجمع با اشاره به جنایت های آل سعود و بی کفایتی آنها مانند کشتار مردم مظلوم یمن و جان باختن هزاران زائر بیگناه بیت الله الحرام در حج امسال، گفت: شهادت شیخ نمر بار دیگر مردم مسلمان جهان را اندوهگین کرد.
حجت الاسلام غلامرضا زاهدی با تاکید بر اینکه اگر آل سعود فکر می کند با جنایت می تواند بخشی از توطئه های صهیونیستی را که تشدید تفرقه بین امت اسلامی و اختلاف بین شیعیان و اهل تسنن است عملی کند کورخوانده است، اظهار داشت: مردم مسلمان با هوشیاری و بصیرتی که دارند وحدت خود را از دست نخواهند داد و از خون تمام شهیدان پاسداری خواهند کرد.
وی در خاتمه تصریح کرد: مسلمانان با گوش دادن فرمان رهبر انقلاب و حرکت در مسیر حق تا زمانی که پرچم عدالت را در دنیا بر افراشته نکنند از مظلومان حمایت خواهند کرد.
نظر شما