خدابخش مرادی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۴۶ نفر در استان چهارمحال و بختیاری در چهار حوزه انتخابیه این استان داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی شده اند، عنوان کرد: برسی صلاحیت های این داوطلبان انجام شده است و روز سه شنبه هفته جاری اعلام می شود.
وی افزود: داوطلبان رد صلاحیت شدن می توانند اعتراض کنند تا پرونده آنها دوباره مورد برسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری دارای چهار حوزه انتخابیه است، اظهار داشت: تعداد ثبت نام شدگان در حوزه های انتخابیه شهرکرد (سامان، فرخ شهر و بن) ۳۵ نفر، در بروجن ۲۹ نفر، در فارسان (کیار، اردل، کوهرنگ) ۴۲ نفر و در لردگان ۴۰ نفر است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: حوزه انتخابیه فارسان، اردل، کوهرنگ و کیار بیشترین ثبت نامی را به خود اختصاص داده است.
چهارمحال و بختیاری دارای چهار حوزه انتخابیه شهرکرد (شهرکرد، فرخ شهر، سامان و بن)، لردگان، فارسان (فارسان، کیار، کوهرنگ و اردل) و بروجن است که از استان چهارمحال و بختیاری چهار نفر به عنوان نماینده مردم می توانند راهی مجلس شورای اسلامی شوند.


نظر شما