۲۱ دی ۱۳۹۴، ۱۷:۲۲

مراسم یادبود نویسنده «شب بخیر کوچولو» در رادیو ایران برگزار شد

مراسم یادبود نویسنده «شب بخیر کوچولو» در رادیو ایران برگزار شد

مراسم یادبود نویسنده «شب بخیر کوچولو» با حضور مدیران و هنرمندان رادیو ایران در رادیو برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر دوشنبه ۲۱ دی ماه مراسم یادبودی برای زنده یاد معصومه ذباح نویسنده «شب بخیر کوچولو» با حضور بهنام احمدپور مدیر رادیو ایران و سایر مدیران و هنرمندان رادیو ایران برگزار شد.

عذرا وکیلی گوینده پیشکسوت رادیو در این مراسم درباره ویژگی های اخلاقی زنده یاد ذباح گفت: وی با صداقت برای بچه ها برنامه می ساخت و در کار بسیار انتقادپذیر بود.

وکیلی در سخنانش درباره تشویق و ترغیب تهیه کنندگان جوان به تهیه برنامه هایی با موضوع کودک اشاره و بیان کرد: برنامه سازان بایستی با صداقت وارد حوزه ساخت برنامه برای کودکان شوند و برنامه هایی خوب برای کودکان تهیه کنند چون برنامه سازی در این حوزه غیر از شناخت کودکان به صبوری و متانت نیز نیاز دارد.

مجری برنامه «سلام کوچولو» کار برنامه‌سازی در حوزه کودک را کاری بس سخت دانست و تصریح کرد: در مجلس ختم زنده یاد ذباح با خانم آبروانی صحبت می کردم و او پرسید که آیا توانسته ام بعد از خودم کسی را در حوزه برنامه سازی کودکان تربیت کنم و من به دلیل سختی های این کار بیان کردم که نمی توان به طور صددرصدی بیان کرد که چنین کاری را انجام داده ام.

مریم نشیبا گوینده برنامه «شب بخیر کوچولو» نیز در این مراسم یادبود گفت: داستان هایی که خانم ذباح برای «شب بخیر کوچولو» و برای کودکان می نوشت حاوی نکات تربیتی زیادی بود.

وی با اشاره به یکی از دیدارهای خود با ضرغامی بیان کرد: در آن جلسه به ضرغامی گفتم شبکه پویا را ساختید ولی آیا همه کودکان آن را نگاه می کنند مخصوصا اکنون که کودکان با مشکلات زیادی از جمله کار روبرو هستند، بنابراین ما بایستی برای کودکانمان بیشتر تلاش کنیم.

این مجلس یادبود با حضور میلاد شیدایی فرزند معصومه ذباح برگزار شد.

کد مطلب 3022595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha