۲۱ اسفند ۱۳۸۴، ۱۹:۲۰

فرمانده كل سپاه در مراسم آغاز كاشت 11ميليون نهال توسط بسيجيان:

بسيجيان با كمك دولت غبار محروميت را از چهره كشور مي زدايند

بسيجيان با كمك دولت غبار محروميت را از چهره كشور مي زدايند

10 ميليون بسيجي عاشق ملت و كشور آماده اند تا در صورت حمايت و تامين منابع از سوي دولت و مجلس با استفاده از توان فكري، علمي و تخصصي خود در جهت محروميت زدايي گام برداشته و غبار فقر و استضعاف را از چهره ايران اسلامي بزدايند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" ، سردار سرلشكر دكتر سيد يحيي صفوي در مراسم آغاز كاشت 11ميليون نهال توسط بسيجيان با اعلام اين مطلب افزود: ما مي خواهيم كشوري آباد، مستقل، قدرتمند و پيشرفته داشته باشيم كه رسيدن به  اين هدف در پرتو عدل و اراده ملي است و بسيج با توان فكري و علمي و نيروهاي جوان و مستعد آماده است با حمايت دولت عدالت محور، كارهاي بر زمين مانده در دورترين مناطق كشور را در قالب بسيج سازندگي به اجرا در آورد.

وي رفع فقر و محروميت را از دغدغه هاي مقام معظم رهبري دانست و خاطرنشان كرد: امروز يكي از مهمترين رسالتهاي بسيج تلاش براي رفع محروميت است و در سال آينده بسيجيان با شركت در پنجاه هزار اردوي بسيج سازندگي تحت عنوان " طرح هجرت " به حركت خود در عمران و آباداني كشور شتاب مي بخشند.

فرمانده كل سپاه با قدرداني از همت بسيجيان در كاشت 11ميليون نهال در كشور افزود: با توجه به وسعت سرزمين ايران و ظرفيت بالاي بسيجيان، در صورت آمادگي وزارت كشاورزي و دولت براي توليد نهال و حفظ و نگهداري آنها پس از كاشت آمادگي داريم هر ساله تا صد ميليون نهال را بكاريم.

وي با اشاره به موقعيت ويژه ايران از نظر وسعت سرزمين، تنوع اقليمي و وجود منابع فراوان گفت: قرار گرفتن كشور ما در يك منطقه ژئوپليتيكي با ويژگي هاي خاص و در حد فاصل سه قاره آسيا، اروپا و آفريقا موقعيت ممتازي را فراهم كرده كه بايد از آن بهره برداري لازم صورت گيرد.

سردار صفوي در پايان يكي از مشكلات اساسي كشور را وسعت زياد كوير دانست و افزود: يك پنجم سرزمين ما را مناطق كويري و بياباني تشكيل مي دهد به طوري كه قرار گرفتن دو كوير بزرگ در منطقه شمالي و جنوبي شرق ايران يك انشقاق شديدي را بوجود آورده است كه يكي از راههاي كويرزدايي، كاشت نهال در اين مناطق از كشور مي باشد.

در اين مراسم كه جمع زيادي از بسيجيان استان تهران، فرماندهان نيروي مقاومت بسيج و معاونان وزير جهاد كشاورزي حضور داشتند، سردار صفوي يك نهال را براي آغاز طرح كاشت 11 ميليون نهال توسط بسيجيان غرس كرد.

کد خبر 302405

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha