به گزارش خبرگزاری مهر، مرحله مقدماتی رشته تپانچه ۱۰ متر بانوان صبح امروز با حضور ۴۵ ورزشکار به میزبانی هندوستان آغاز شد که دو نماینده تپانچه بانوی ایران در رقابتی نزدیک با قهرمانان حاضر در این مسابقات، موفق شدند به فینال رقابتها راه پیدا کنند.
گلنوش سبقت الهی با امتیاز ۳۸۵ و الهام هریجانی نفر چهارم با امتیاز ۳۸۴ دو ورزشکاری بودند که با کسب عناوین سوم و چهارم در مرحله مقدماتی، راهی فینال شدند. هانیه رستمیان دیگر تیرانداز ایرانی در این بخش نیز با قرار گرفتن در جایگاه دهم آسیا به کار خود پایان داد و رکورد جوانان کشور را ارتقاء داد.
در این بخش کشورهای، هند، سنگاپور، چین تایپه، کره و ایران به فینال راه یافتند.
مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا با شرکت ۵۳۱ ورزشکار از ۳۰ کشور آسیایی از ۵ تا ۱۴ بهمن در هندوستان در حال پیگیری است. ۲۶ نماینده از ایران نیز در این رقابتها حضور پیدا کرده اند.


نظر شما