۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۱۷

تیراندازی کسب سهمیه المپیک - هند؛

راهیابی دو بانوی تیرانداز به فینال/ شانس کسب سهمیه بالا رفت

راهیابی دو بانوی تیرانداز به فینال/ شانس کسب سهمیه بالا رفت

دو نماینده بانوی کشورمان در نخستین روز از مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا در رشته تپانچه ۱۰ متر بانوان به فینال صعود کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرحله مقدماتی رشته تپانچه ۱۰ متر بانوان صبح امروز با حضور ۴۵ ورزشکار به میزبانی هندوستان آغاز شد که دو نماینده تپانچه بانوی ایران در رقابتی نزدیک با قهرمانان حاضر در این مسابقات، موفق شدند به فینال رقابتها راه پیدا کنند.

گلنوش سبقت الهی با امتیاز ۳۸۵ و الهام هریجانی نفر چهارم با امتیاز ۳۸۴ دو ورزشکاری بودند که با کسب عناوین سوم و چهارم در مرحله مقدماتی، راهی فینال شدند. هانیه رستمیان دیگر تیرانداز ایرانی در این بخش نیز با قرار گرفتن در جایگاه دهم آسیا به کار خود پایان داد و رکورد جوانان کشور را ارتقاء داد.

در این بخش کشورهای، هند، سنگاپور، چین تایپه، کره و ایران  به فینال راه یافتند.

مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا با شرکت ۵۳۱ ورزشکار از ۳۰ کشور آسیایی از ۵ تا ۱۴ بهمن در هندوستان در حال پیگیری است. ۲۶ نماینده از ایران نیز در این رقابتها حضور پیدا کرده اند.

کد خبر 3035129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha