۹ بهمن ۱۳۹۴، ۹:۳۹

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق سنندج:

اطلاع رسانی و تبلیغ مناسب حلقه مفقوده رونق گردشگری کردستان است

اطلاع رسانی و تبلیغ مناسب حلقه مفقوده رونق گردشگری کردستان است

سنندج - رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج اطلاع رسانی و ضعف در تبلیغ را یک مشکل اصلی برای توسعه بخش گردشگری استان کردستان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ششمین جلسه کمیسیون گردشگری، اقتصاد هنر و اقتصاد ورزش اتاق سنندج شامگاه پنج شنبه با حضور اعضای فعال این کمیسیون، مدیر کل میراث فرهنگی استان کردستان، رئیس و جمعی از هیئت نمایندگان اتاق سنندج، نایب رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران، هنرمندان خانه صنایع دستی، مدیر شرکت خدمات حمایت کشاورزی، جامعه هتل داران، انجمن های فرهنگی و هنری، شرکت های هواپیمایی و گردشگری، اساتید دانشگاه در محل اتاق سنندج برگزار شد.

محمد نجیب اداک رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد هنر و اقتصاد ورزش اتاق سنندج در ابتدای این نشست ضمن ابراز خوشحالی از حضور گرم فعالان حوزه گردشگری استان کردستان در این کمیسیون بیان کرد:  ما فعالان بخش خصوصی در اینجا حضور داریم تا بر اساس قانون هرآنچه را که در توان داریم برای توسعه و گسترش این حوزه در استان صرف و در نهایت با هم اندیشی و همفکری گره کور این توسعه نیافتگی را باز کنیم.

وی در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد کمیسیون گردشگری در سال جاری عنوان کرد: با توجه به بحث و بررسی های صورت گرفته یکی از مهمترین کمبودهای حوزه گردشکری استان نبود نماد یا هیما در استان برای ارائه به گردشگرانی است که وارد استان می شوند و در کنار آن بر لزوم ایجاد سایت و اپلیکیشن گردشگری نیز به عنوان یک ضرورت تاکید شود.

وی افزود: کمیسیون گردشگری اتاق سنندج در نظر دارد به صورت فصلی جلسات کمیسیون گردشگری را در یکی از مناطق گردشگری و دیدنی استان کردستان برگزار کند و با توجه به اینکه هورامان یکی از کهن ترین مناطق ایران و دنیاست معتقدیم باید در ابتدای راه در این نقطه دیدنی استان، جلسه کمیسیون گردشگری را برگزار کنیم و مراسم پیرشالیار نیز به عنوان قدیمی ترین مراسم این سرزمین، فرصت مناسبی است تا در آن شرکت کنیم.

وی ادامه داد: در راستای هرچه بیشتر معرفی کردن هورامان، آداب و سنن و مراسم های موجود نیاز به برگزاری همایش هاست و در اردیبهشت ماه همایشی بدین منظور در هورامان برگزار می شود.

اداک با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سفر به کردستان که کردستان را سرزمین فرهنگ و هنر توصیف کردند؛ گفت: صنایع دستی استان به عنوان یکی از سرمایه های جاودانه ملت کُرد در سرتاسر ایران شناخته شده است که می تواند علاوه بر ارائه هنر این دیار زمینه اشتغال بسیاری از جوانان استان را فراهم آورد ولی متاسفانه حضور عده ای واسطه مانع از ادامه فعالیت و کسب سود هنرمندان این عرصه شده است.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق سنندج گفت: اتاق سنندج تمامی تلاش خود را برای حمایت از فعالان حوزه صنایع دستی استان انجام می دهد و در همین راستا با مذاکراتی که با اتاق بازرگانی سلیمانیه داشته است مقرر شد غرفه ای رایگان در تمام  نمایشگاه های بین المللی سلیمانیه به اتاق بازرگانی سنندج اختصاص داده شود و اتاق بازرگانی غرفه مربوطه را در اختیار فعالان صنایع دستی استان قرار دهد.

علی اکبر عبدالملکی نایب رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد سه ماهه کمیسیون گردشگری اتاق ایران پرداخت و گفت: حضور در مراسم روز جهانی گردشگری با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نشست تخصصی فعالان صنعت گردشگری ایران و فرانسه، حضور پررنگ در مراسم رونمایی از پوستر نمایشگاه بین المللی گردشگری ایران با حضور سفرا و مسئولان از جمله مهمترین برنامه های ما بوده است.

وی افزود: برگزاری نشست با موضوع بررسی مسائل و مشکلات مربوط به صدور و اخذ ویزا برای اعزام و پذیرش هیئت های گردشگری، ورزشی، هنری و تجاری و مشکلات فرودگاهی با دکتر قشقابی معاونت سرکنسولی وزارت امورخارجه از دیگر فعالیت های این بخش به شمار می رود.

محسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی استان کردستان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه بخش خصوصی بازوی بخش دولتی است، اظهار داشت: بخش دولتی در سرتاسر دنیا برنامه ریز است و نقش اصلی را در انجام امور بخش خصوصی بر عهده دارد ولی در کشور ایران نقش بخش خصوصی به نسبت کشورهای دیگر کم رنگ است.

وی گفت: استان کردستان پتانسیل فوق العاده ای در بخش گردشگری دارد که دریاچه زریوار، شهر تاریخی هورامان تخت و غار کرفتو از  جمله این ظرفیت هاست و باید به طور خاص برای گسترش  صنعت گردشگری در این مناطق برنامه ریزی کرد.

وی افزود: میراث فرهنگی استان کردستان آمادگی خود را برای هرگونه همکاری و حمایت از کمیسیون گردشگری اتاق سنندج برای توسعه و  شکوفایی گردشگری استان کردستان اعلام می دارد و در این راه با تمامی پتانسیل و ظرفیت خود وارد می شود.

مدیر کل میراث فرهنگی استان کردستان در ادامه با تاکید بر لزوم برگزاری مراسم باستانی عید نوروز بیان کرد: این سازمان هر ساله تمامی تلاش خود را برای برگزاری هرچه پر شکوه تر مراسم نوروز  در کردستان انجام داده است و  امیدواریم از این پس با همکاری بخش خصوصی و استقبال مردم و مسئولان بتوانیم این مراسم را در شهرها و روستاهای استان بسیار بزرگتر از گذشته برگزار کنیم تا این مراسم بتواند به یکی از جذاب ترین جاذبه های گردشگری کردستان تبدیل شود.

کد خبر 3036334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha