۲۱ مهر ۱۳۸۲، ۱۷:۱۵

وزير راه و ترابري در گفت و گو با "مهر" :

امسال يك هزار و 900 ميليارد ريال اعتبار به بخش خصوصي براي توسعه ناوگان حمل و نقل دريايي اختصاص يافته است

امسال يك هزار و 900 ميليارد ريال براي تقويت ناوگان حمل و نقل دريايي بخش خصوصي و افزايش توان رقابت اين بخش با بخشهاي دولتي و نيمه دولتي اختصاص يافته كه اين ميزان در سالهاي گذشته بي سابقه است.

وزير راه و ترابري در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت: بودجه اختصاص يافته شده به بخش خصوصي در زمينه حمل و نقل دريايي سال آينده باز هم افزايش خواهد يافت.
احمد خرم با اشاره به ضعف ناوگان حمل و نقل دريايي بخش خصوصي در مقايسه با ناوگان بخش دولتي گفت: بخش خصوصي هم اكنون حدود شش تا هفت فروند و بخش دولتي بيش از 120 فروند كشتي در اختيار دارد.
وي تصريح كرد: براي فعال كردن بيشتر بخش خصوصي، بسترهاي لازم براي در اختيار گذاشتن پرچم ايران به اين بخش فراهم شده است.
خرم با اشاره به لزوم تقويت ناوگان حمل و نقل دريايي بخش خصوصي گفت: اين بخش بايد در زمينه حمل و نقل كانتينري به ويژه كانتينرهاي يخچالي كه براي جابجايي ميوه، تره بار و گل مورد نياز است توجه جدي داشته باشد. 
وي همچنين تصريح كرد: 49 درصد از سهام شركتهاي دولتي در بخش عمليات بندري و دريايي به بخش خصوصي واگذار شده است و اين امر نشانه توجه جدي دولت به بخش خصوصي است.

کد خبر 30443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha