۲۰ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۵۳

مشاور استاندار اردبیل با مهر مطرح کرد؛

۷۰ درصد مشکلات بخش تولید در اردبیل به سیستم بانکی برمی‌گردد

۷۰ درصد مشکلات بخش تولید در اردبیل به سیستم بانکی برمی‌گردد

اردبیل – مشاور امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد ۷۰ درصد مشکلات بخش تولید و واحدهای تولیدی در این استان به سیستم بانکی برمی‌گردد.

ارژنگ عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در حال حاضر هر دو هفته یکبار کارگروه تسهیل در استان تشکیل می شود و علاوه بر این کمیته فنی به صورت هفتگی در صنعت و معدن تشکیل می شود.

وی افزود: بررسی مشکلات واحدها نشان می‌دهد ۷۰ درصد با بانک ها دچار مشکل هستند و از جمله در پرداخت بدهی معوق خود و یا دریافت تسهیلات دچار مشکل هستند.

مشاور امور اقتصادی استاندار اردبیل با تاکید به اینکه در این جلسات پیشنهاداتی به بخش دولتی برای رفع این معضلات طرح شده است، متذکر شد: از جمله درخواست کردیم از محل کمک های فنی و اعتباری، اعتباراتی برای تامین بخشی از سود بانک ها تامین شود.

به گفته عزیزی قیمت تمام شده پول در سیستم بانکی بالا است و از سویی نرخ ۲۴ درصد برای واحد تولیدی صرفه ندارد و همین تعارض موجب ایجاد مشکل برای واحد تولیدی است.

وی با بیان اینکه پرداخت پنج درصد از سود بانک ها در سرمایه در گردش و ۱۰ درصد در سرمایه ثابت از محل کمک های فنی و اعتباری مورد پذیرش قرار گرفته است، اضافه کرد: این کمک به صورت بلاعوض به واحد تولیدی پرداخت می شود.

مشاور امور اقتصادی استاندار اردبیل تصریح کرد: ۳۰ واحد تولیدی برای استفاده از این کمک ها معرفی شده اند و این مهم که در قالب تفاهم نامه صنعت و معدن با شش بانک است در سال آینده نیز قویا پیگیری خواهد شد.

عزیزی تاکید دارد که کمک های فنی و اعتباری در استان های محرومی از جمله اردبیل می بایست اختصاص یابد تا تولید در این استان ها رونق یابد.

کد خبر 3047196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha