پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ تیر ۱۳۸۵، ۱۹:۱۳

سخنگوي نخست وزير رژيم صهيونيستي:

در حال حاضر برنامه اي براي حمله به ايران و سوريه نداريم

در حال حاضر برنامه اي براي حمله به ايران و سوريه نداريم

"يزاك هرزوگ" امروز در گفتگويي اعلام كرد كه اسرائيل در حال حاضر برنامه اي براي حمله به ايران و سوريه ندارد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه ، هرزوگ سخنگوي رئيس دولت رژيم صهيونيستي در گفتگو با شبكه تلويزيوني "اي.بي.سي" آمريكا در ادامه فرافكني هاي جديد عليه ايران و سوريه و براي دور كردن اذهان عمومي از حملات مستمر خود به لبنان و نوارغزه با بيان اين مطلب كه "مسئوليت كامل به دوش ايران و سوريه است ،حملات آتي عليه دو كشور را منتفي ندانست ".

وي با شانه خالي كردن از تنشي كه در روزهاي اخير رژيم صهيونيستي درخاورميانه به وجود آورده است ، خاطرنشان كرد كه  ما درحال حاضر توجه خود را به لبنان معطوف كرده ايم .

اسرائيل ايران و سوريه را متهم كرده است در دستگيري دو نظامي اين رژيم از سوي حزب الله دست داشتند .

هرزوگ با تاكيد بر اين امر كه در حال حاضر حمله به سوريه در دستور كار اسرائيل قرار ندارد خاطرنشان كرد:" ما مشخص كرده ايم در حال حاضر خيال حمله به سوريه نداريم ".

وي افزود :"ما روي لبنان متمركز شده ايم . ما از دولت لبنان كه از احزاب ائتلافي از جمله حزب الله تشكيل شده است مي خواهيم اقدامات موثر براي رويارويي با حزب الله را اتخاذ كند و اين اطمينان را حاصل كند اين شيوه رفتار (حزب الله) دوباره رخ ندهد به ويژه اينكه لبنان در امور خود مستقل عملكرده است ".

سخنگوي رئيس دولت رژيم صهيونيستي همچنين ادعا كرد كه نظاميان اسرائيلي به بهترين وجه تلاش مي كنند از اهداف غير نظامي در لبنان دوري كنند ، در حاليكه اعتراف كرد كه پيامدهاي تاسف باري كه هم اكنون روي داده است موجب از دست رفتن جان بي گناهان شده است .

اين اظهارات درحالي مطرح مي شود كه نظاميان رژيم صهيونيستي از زمين ، دريا و هوا درحال تخريب پل ها و تاسيسات شهري و شهروندان لبناني است و مردم لبنان را آماج حملات سنگين خود قرار داده  و تاكنون بيش از 130 شهروند لبناني را به خاك و خون كشيده است.

کد خبر 353935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha