مدير برنامه ريزي و توسعه دفتر فناوري اطلاعات دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در گفتگو با خبرنگار حوزوي مهر با اعلام اين خبر گفت: براساس مجوز دولت مي توان تا 4 درصد بودجه هاي دولتي را براي گسترش آي تي و آي سي تي هزينه كرد ، بر همين اساس اين دفتر برنامه مختلف را براي گسترش فناوري رايانه اي طراحي كرده است.
حجت الاسلام "نظرزاده" افزود: در سال گذشته، سيستم اتوماسيون اداري در مراكز اداري اين دفتر در شهر قم ايجاد شده بود و در نظر است كه اين سيستم در سال جاري در شعبات دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در خراسان و اصفهان ايجاد شود تا اطلاعات يكپارچه اداري براي اين مجموعه فراهم شود. همچنين مجموعه اطلاعات (ديتاها) موجود در اين دفتر نيز در اين مجموعه قرار گرفته و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. اين مجموعه حجم عظيمي از اطلاعات خواهد بود كه در اين دفتر تهيه شده كه برخي از آنها نيز به صورت انحصاري دراختيار اين دفتر است.
وي گفت: فعال تر كردن مبحث آموزش مجازي براي روحانيون خارج از شهر قم با هدف تقويت توان علمي و تبليغي، امكان برگزاري ويدئو كنفرانس هاي بين المللي يا داخلي، برگزاري جلسات آموزشي - پژوهشي براي دانش پژوهان و توجيهي براي مديران نيز از اهداف ديگر تاسيس اين دفتر در ايجاد اين مركز خواهد بود.
"نظر زاده" افزود: اصطلاح نامه و فرهنگ نامه جامع علوم اسلامي در شاخه هاي مختلف علوم انساني مانند فقه، اصول، تفسير و قرآن در اين دفتر تدوين شده و در نظر است كه در مرحله اول به صورت سي دي و در مرحله دوم در قالب سايت اينترنتي منتشر و در دسترس علوم قرار گيرد.
نظر شما