به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه مرحله نیمه نهایی دسته یک والیبال کشور عصر چهارشنبه با دیدار دو تیم والیبال شهرداری اراک و شهرداری بجنورد در سالن ورزشی شهید ثامنی شهرداری اراک پیگیری شد تا فاتحان این مرحله علاوه بر حضور در دیدار نهایی، مجوز حضور در لیگ برتر سال آینده را نیز به دست آورند.
تیم والیبال شهرداری اراک در دور مقدماتی با صدرنشینی در گروه سوم به مرحله پلی آف گام نهاد و دو تیم والیبال شهرداری اراک و شهرداری بجنورد در دور مقدماتی نیز دو بار به مصاف یکدیگر رفتند که شهرداری اراک در دور رفت، سه بر صفر میهمان خود را شکست داد و در دور برگشت نیز سه بر صفر مغلوب شهرداری بجنورد، میزبان خود شد.
براساس این گزارش در مرحله نیمه نهایی، تیم والیبال شهرداری اراک میزبان هم نام بجنوردی خود بود که در این مسابقه حساس تیم والیبال شهرداری اراک در ست اول بازی را با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ به سود خود پایان داد و در ست دوم نیز تیم والیبال شهرداری اراک موفق شد میهمان خود را با نتیجه ۲۵ بر ۲۰ شکست دهد.
در ست سوم کنترل بازی از دست شاگردان علی نقدی، سرمربی تیم والیبال شهرداری اراک خارج شد و شاگردان محمدرضا صابری، سرمربی تیم والیبال شهرداری بجنورد ابتکار عمل را به دست گرفتند و سرانجام مزد ارائه بازی خوب را با نتیجه ۲۵ بر ۱۸ دریافت کردند.
در ست چهارم بازی با تکنیک پایاپای ادامه پیدا کرد و رقابتی تنگاتنگ بر مسابقه حاکم شد تا سرانجام تیم والیبال شهرداری بجنورد موفق شد نتیجه بازی را با رقم ۲۵ بر ۲۳به سود خود پایان دهد.
نهایتا بازی به ست پنجم کشیده شد که در این ست شهرداری اراک با نتیجه ۱۵ بر ۹ بر شهرداری بجنورد غلبه کرد و بازی با نتیجه سه بر دو به سود تیم والیبال شهرداری اراک پایان یافت و با این برد تیم شهرداری اراک در یک قدمی لیگ برتر والیبال کشور قرار گرفت.
گفتنی است مسابقه دور دوم مرحله نیمه نهایی دوشنبه ۱۰ اسفندماه جاری به میزبانی تیم شهرداری بجنورد برگزار می شود که چنانچه در این بازی تیم والیبال شهرداری اراک پیروز شود به مرحله نهایی صعود می کند و تیم والیبال شهرداری بجنورد برای رده بندی سوم و چهارم با بازمانده گروه های دیگر رقابت خواهد کرد.
نظر شما