به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری سپاه پاسداران استان البرز، بسیجی شهید حاج مهدی قاسمی از فرماندهان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بر اثر گلوله تکفیری ها در سوریه به شهادت رسید.
بر اساس این گزارش، این شهید چند روز پیش به شهادت رسیده بود اما خبر شهادتش تائید نشده بود و پس از تائید خبر شهادت توسط شاهدان عینی به خانواده وی اطلاع رسانی شده است.
بر اساس این گزارش پیکر شهید مفقود است و شاهدان عینی خبر شهادت شهید قاسمی را تائید کرده اند اما با توجه به شرایط خاص منطقه هنوز پیکر این شهید کشف نشده است و مقامات مربوطه در حال پیگیری وضعیت پیکر شهید هستند.
همچنین شهادت دو نفر دیگر از مدافعان حرم از استان البرز تائید شده و نحوه شهادت و همچنین اسامی این شهدا و نیز زمان تشییع و برگزاری مراسم متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. زمان برگزاری مراسم یادبود شهید قاسمی نیز در روزهای آتی اطلاع رسانی می شود.
نظر شما