پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۵۳

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران:

شهرستان های استان تهران ۳۰ هزار ایثارگر تقدیم انقلاب کرده است

شهرستان های استان تهران ۳۰ هزار ایثارگر تقدیم انقلاب کرده است

قرچک- مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران گفت: از ۸۱۰ هزار ایثارگر کشور، ۳۰ هزار ایثارگر متعلق به شهرستان های استان تهران است.

به گزارش خبرنگار مهر، نادر نصیری ظهر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قرچک با اشاره به برگزاری طرح سپاس در شهرستان های استان تهران اظهار داشت: طرح سپاس یک طرح بزرگ کشوری به منظور دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران افزود: طرح سپاس با هدف گسترش و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت در شهرستان های استان تهران برگزار می شود.

وی ادامه داد: شهرستان های استان تهران در دفاع از انقلاب و نظام اسلامی پیشتاز هستند که تقدیم ۹ هزار شهید و ۳۰ هزار ایثارگر این مهم را به اثبات می رساند.

نصیری با اشاره به وجود ۸۱۰ هزار ایثارگر در کشور تأکید کرد: از ۸۱۰ هزار ایثارگر کل کشور، ۳۰ هزار ایثارگر متعلق به شهرستان های استان تهران است.

وی متذکر شد: بنیاد شهید و امور ایثارگران از تمام ظرفیت های خود برای خدمت رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران استفاده می کند، البته خدمات این بنیاد در برابر رشادت های ایثارگران، قابل مقایسه نیست.

نصیری گفت: طرح سپاس در شهرستان قرچک با حضور مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران و مسئولان ادارات و نهادهای قرچک، روز سه شنبه برگزار می شود.

کد خبر 3572910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha