پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۹:۰۵

مدیر جهاد کشاورزی بندرلنگه:

اولین صندوق خُرد زنان روستایی در بندرلنگه تشکیل می شود

اولین صندوق خُرد زنان روستایی در بندرلنگه تشکیل می شود

بندرلنگه - مدیر جهاد کشاورزی بندرلنگه گفت: اولین صندوق خرد زنان روستایی در بندرلنگه تشکیل می شود.

محمد پورعلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پروژه تشكیل صندوق های اعتبارات خُرد زنان روستایی به منظور بهبود وضعیت اقتصادی روستاها، كاهش بیكاری، عدالت اجتماعی و كاهش فقر در مناطق روستایی، در شهرستان بندرلنگه اجرایی خواهد شد.

وی ایجاد شرایط مناسب جهت دسترسی زنان روستایی به عوامل تولید را یكی از مراحل مهم فرآیند دانست و افزود: یكی از اساسی ترین عوامل توسعه به ویژه توسعه روستایی، توانمندسازی و بهبود كاركرد زنان در مدیریت، تصمیم گیری و اجرا در محیط خانواده و جامعه روستایی خود است.

مدیر جهادکشاورزی بندرلنگه با اشاره به اینكه عامل فقر در جوامع روستایی موجب عدم دسترسی به منابع تولید می شود، تصریح کرد: نداشتن منابع تولید و نبود سرمایه ای هر چند اندک سیكل بیكاری و فقر را تداوم می بخشد، ایجاد صندوق های اعتبارات خرد زنان روستایی به دلیل كوچک بودن میزان پس انداز، تنها افرادی را به سوی خود جذب می كند كه واقعا از فقر نداشتن سرمایه اولیه كار رنج می برند.

وی در خصوص اهداف تشکیل صندوق خُرد زنان روستایی بیان داشت: توانمندسازی جامعه محلی از طریق ایجادبستری مناسب برای مشارکت جمعی زنان درقالب گروههای اعتبار- پس انداز، توجه و تمرکز به گروه های کم درآمد زنان روستایی، افزایش ضریب دسترسی زنان روستایی کم درآمد به تسهیلات اعتباری، افزایش درآمد خانوارهای کم درآمد ازطریق پرداخت وام های کوچک برای انجام فعالیتهای درآمدزا، ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی زنان روستایی از طریق برنامه های آموزشی، تجهیز پس انداز خانوارهای روستایی برای تامین مالی فعالیتهای درآمدزا، تواناسازی زنان روستایی در انجام کارگروهی، برنامه ریزی جهت اجرای پروژه هایی که مبتنی بر ظرفیت و امکانات و شرایط منطقه و توسعه اشتغال و تثبیت مشاغل دارای بحران مالی از اهداف تشکیل این صندوق است.

کد خبر 3576026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha