پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۳۸

توانمندسازی ۱۷۰ هزار مددجوی کمیته امداد/ شناسایی شاخصه‌های فقر

توانمندسازی ۱۷۰ هزار مددجوی کمیته امداد/ شناسایی شاخصه‌های فقر

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد، گفت: ۹۰ هزار خانوار در قالب ۱۷۰ هزار نفر طی ۶ ماهه امسال از چرخه حمایتی امداد خارج و خودکفا شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد ذوالفقاری با بیان اینکه بخش عمده این افراد در حوزه اشتغالزایی خودکفا و توانمند شده‌اند، افزود: بخشی از مددجویان خودکفا شده نیز با برنامه‌های توانمند سازی در حوزه‌های فرهنگی( تحصیلی) ، حمایت (کمک هزینه هزینه جهیزیه) و بیمه‌های اجتماعی توانمند و از چرخه حمایتی امداد خارج شده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه صد درصد اعتبارات دولتی جذب شده‌اند، تصریح کرد: تاکنون ۸۱ درصد از اعتبارات حوزه حمایتی به استان‌های کشور پرداخت شده که در این راستا توجه ویژه در تخصیص منابع به مناطق محروم صورت گرفته است. از ابتدای سال جاری مستمری ماهیانه مددجویان بدون تاخیر پرداخت شده است.

ذوالفقاری اظهار کرد: این نهاد از ابتدای سال جاری پنج خدمت پایه شامل خدمات تامین مسکن نیازمندان، خدمات اشتغال و خودکفایی، خدمات آموزشی و فرهنگی، خدمات معاضدت‌های حقوقی و خدمات کمک معیشت خانواده‌های واجد شرایط را تقویت و در تسریع آنان اقدام کرده است. بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد هستند که یک میلیون و ۵۰ هزار نفر آنان را زنان سرپرست خانوار شامل می‌شوند.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد با اشاره به اینکه وظیفه این معاونت پذیرش ،اولویت بندی ، نیازسنجی و ارجاع مددجویان به حوزه‌های مددجویی و در نهایت نظارت و مدیریت بر توانمندی خانوادها است، گفت: براساس راهبردهای برنامه پنج‌ساله پنجم توسعه کشور، دستگاه‌های حمایتی موظف‌اند سالانه ۱۰درصد از خانواده‌های تحت حمایت(دائمی یا تک خدمتی) را در چرخه توانمند سازی قرار دهند. بسیاری از افراد تحت حمایت این نهاد قابلیت خودکفایی و توانمندسازی را دارند و این نهاد آمادگی دارد تا با سرمایه گذاری برروی این قشر با همراهی و مشارکت مردم و خیرین آنان را توانمند کند.

وی در ادامه به تهیه بانک اطلاعاتی جامع ازمناطق کمتر توسعه یافته روستایی اشاره کرد و افزود: در همین راستا شاخصه‌های فقر در خانواده با نیازسنجی چهره به چهره مددجویان ساکن مناطق محروم شناسایی و تاثیر فقر محیطی بر فقر خانوادهای مددجو بررسی شده است.

ذوالفقاری با اشاره به تشکیل ستاد مناطق محروم در شهرستانهایی که ضریب محرومیت بالایی دارند، گفت: در برخی استانها و شهرستانها به منظور محرومیت زدایی و توانمندسازی روستایی کارگروه‌های شهرستانهای محروم تشکیل و بومی سازی شده اند.

کد خبر 3576819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha