پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۱۲

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

محور تولید در بخش کشاورزی آب است

محور تولید در بخش کشاورزی آب است

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: محور و اساس تولید در بخش کشاورزی آب است بنابراین باید در استفاده بهینه از منابع آب دقت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی قزوین، نیازعلی ابراهیمی پاک در جلسه ستاد آبیاری تحت فشار که با حضور معاونین و مدیران برگزار شد با بیان اینکه در تولید محصولات کشاورزی باید به محوریت آب محصول توجه ویژه ای شود اظهار کرد: نکته اساسی در تولید محصولات کشاورزی استفاده بهینه از منابع آبی با اجرای سامانه های نوین آبیاری و افزایش تولید در واحد سطح است.

ابراهیمی پاک با اشاره به شرایط استان قزوین بر جذب سرمایه گذار در امر توسعه سامانه های نوین آبیاری در اراضی زیر شبکه آبیاری دشت قزوین تاکید کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برای برخورداری از اعتبارات بلاعوض در اجرای سامانه های نوین ۷۰ درصداعتبارات تخصیصی استانی به طرح های تجمیع و ۳۰ درصد به طرح های غیر تجمیع تخصیص داده خواهد شد.

به گفته این مسئول، ۷۰ درصد اعتبارات به طرح های تجمیع تخصیص داده می شود.

مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی و زیربنایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم گفت: با توجه به قانون برای اجرای سیستم های نوین آبیاری اب مطمین برای کشت تامین شود.

محمد حسین عطایی افزود: منابع آبی موجود را باید مدیریت کرد و متقاضیانی که دارای شرایط مناسب هستند برای دریافت تسهیلات معرفی شوند.

کد خبر 3576862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha