پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۰۷

برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا؛

ترکیب تیم ملی تکواندو ۲۶ اسفند مشخص می شود/ حذف سنگین وزن

ترکیب تیم ملی تکواندو ۲۶ اسفند مشخص می شود/ حذف سنگین وزن

کادر فنی تیم ملی تکواندو در پایان هفته های هفتم و هشتم از رقابتهای لیگ برتر تکواندو اسامی ۱۴ تکواندوکار را برای حضور در اردوی تیم ملی اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که قرار بود روز پنجشنبه و در پایان رقابتهای لیگ برتر با ارزیابی عملکرد اردونشینان تیم ملی در این رقابتها ترکیب تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی معرفی شود، مربیان تیم ملی در نهایت انتخاب ترکیب اصلی را به ۲۶ اسفندماه و برگزاری رقابتهای انتخابی موکول کردند.  

بر همین اساس آرمین هادی پور و مهدی اسحاقی در وزن ۵۴- کیلوگرم، هادی تیران ولی پور و جواد امیری در وزن ۵۸- کیلوگرم، ابوالفضل یعقوبی و میرهاشم حسینی در وزن ۶۳- کیلوگرم، بهنام اسبقی و علیرضا علیاری در وزن ۶۸- کیلوگرم، علی پاکدین و سیداحمد خسروفر در وزن ۷۴- کیلوگرم، پوریا عرفانیان و سعید رجبی در وزن ۸۰- کیلوگرم و امید عمیدی و سیاوش فخرایی در وزن ۸۷- کیلوگرم از سوی کادر فنی به اردوی تیم ملی دعوت شدند. 

رقابتهای قهرمانی آسیا در هشت وزن قانونی برگزار خواهد شد که هر کشور تنها مجاز به اعزام شش تکواندوکار است که کادر فنی تیم ملی با حذف تکواندوکاران وزن ۸۷+ کیلوگرم عملا در این وزن نماینده ای را به مسابقات اعزام نخواهد کرد. در پایان رقابتهای انتخابی چهارشنبه ۲۶ اسفندماه نیز یک وزن دیگر (به احتمال زیاد وزن دوم یا پنجم) حذف خواهد شد. 

 دعوت شدگان به اردوی تیم ملی از فردا شنبه در آکادمی ملی المپیک دور جدید تمرینات خود را آغاز می کنند. 

بيست و دومين دوره مسابقات قهرماني آسيايي ۲۰۱۶، اواخر فروردين‌ماه ۹۵ در شهر «مانيل» فيليپين برگزار مي‌شود.

کد خبر 3577828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha