پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۲۵

مدیرکل هواشناسی اردبیل با مهر مطرح کرد؛

پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل/ بارش پراکنده در روز انتخابات

پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل/ بارش پراکنده در روز انتخابات

اردبیل – مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: با ورود سامانه جدید بارش، کاهش محسوس دما تا ۱۵ درجه در استان پیش‌بینی می‌شود.

علی دولتی مهر بعدازظهر پنج شنبه در حاشیه بررسی نقشه‌های هواشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: سامانه جدید بارشی وضعیت جوی استان را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: در حال حاضر دمای هوا به نسبت روز گذشته با افت محسوس همراه است و پیش‌بینی می‌شود تا هفته آینده تا ۱۵ درجه دمای هوای اغلب شهرهای استان کاهش یابد.

مدیرکل هواشناسی استان به بارش‌های پراکنده باران، رعدوبرق و آسمان ابری در بیشتر شهرها اشاره کرد و گفت: در روز جمعه همزمان با برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته دولتی مهر از شنبه هفته آینده با افزایش تراکم ابرها و کاهش دما به میزان وزش باد و در ادامه بارندگی‌ها اضافه خواهد شد.

وی با تأکید به اینکه در طول هفته آینده وزش باد و بارش باران پیش‌بینی شده است، اضافه کرد: در عین حال در برخی مناطق با افزایش ابرها احتمال تندباد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر 3611244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha