۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۳۳

۲ هزار و ۵۷۵ كيلوگرم مواد مخدر در سیستان و بلوچستان کشف شد

۲ هزار و ۵۷۵ كيلوگرم مواد مخدر در سیستان و بلوچستان کشف شد

زاهدان- فرمانده انتظامی سيستان و بلوچستان گفت: ماموران انتظامی استان در سه درگيری مسلحانه شامگاه دیروز در جنوب شرق استان موفق به كشف ۲ تن و ۵۷۵ كيلوگرم انواع موادمخدر از قاچاقچيان شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان، سردار حسین رحیمی روز جمعه با تشریح جزییات این درگیری ها اظهار داشت: ماموران پلیس استان شب گذشته در شهرستان های سیب سوران، مهرستان و سراوان ضمن شناسائی قاچاقچیانی كه در حال حمل موادمخدر بودند با آنان درگیر شدند.

وی افزود: در این سه عملیات موفقیت آمیز شبانه در مجموع ۲ هزار و ۵۷۵ كیلوگرم انواع مواد مخدر كشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این درگیری ها كه قاچاقچیان توان مقابله با نیروهای انتظامی را نداشتند با برجاگذاشتن محموله های مواد مخدر و استفاده از تاریكی شب متواری شدند.

سردار رحیمی اظهار داشت: در این عملیات ها ۲ قبضه سلاح كلاشنیكف و سه دستگاه خودروی تویوتا نیز از سوداگران مرگ كشف و توقیف شد و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری قاچاقچیان ادامه دارد.

کد خبر 3617744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha