به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی ظهر سه شنبه در ستاد امور جوانان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال در چهارمحال و بختیاری از اهداف اصلی سال۹۵ است، اظهار داشت: بیکاری جوانان یکی از مشکلات مهم در استان و کشور به شمار می رود که دولت به دنبال رفع این مشکل است.
وی افزود: ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در این استان از اهداف اصلی در این استان به شمار می رود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه با ایجاد اشتغال برای جوانان، بسیاری از مشکلات در حوزه جوانان حل می شود، ادامه داد: باید از همه فرصت ها و ظرفیت ها و پتانسیل های استان برای اشتغال جوانان بهره گرفت.
وی با اشاره به اینکه توسعه صنایع دستی یکی از قابلیت های این استان است، یادآور شد: باید از ظرفیت های بخش صنایع دستی برای ایجاداشتغال استفاده شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به ثبت جهانی ذخیره گاه زیست کره تنگ صیاد و سبزه کوه، اظهار داشت: جهانی شدن این دو منطقه نقش مهمی در حفاظت از این دو منطقه دارد و موجب توسعه این مناطق می شود.
۱۷۶ سازمان مردم نهاد در چهارمحال و بختیاری وجود دارد
مدیر کل ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست بیان کرد: ۱۷۶ سازمان مردم نهاد در چهارمحال و بختیاری فعالیت می کند.
عبدالرحمان قاسمی تاکید کرد: فعال شدن ۷۰ درصد از سازمان های مردم نهاد در دولت یازدهم از اقدامات انجام شده در این حوزه است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: حوزه جوانان نیازمند توجه بیشتر است که باید به این بخش توجه ویژه شود.
عبدالرحمان قاسمی ادامه داد: حل مشکل بیکاری جوانان یکی از مهمترین اقداماتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
نظر شما