پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۲۶

مديركل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان:

فقر و عدم آگاهی از عمده ترین دلایل زندانی شدن زنان است

فقر و عدم آگاهی از عمده ترین دلایل زندانی شدن زنان است

بندرعباس - مديركل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان گفت: فقر و عدم آگاهی از عمده ترین دلایل زندانی شدن زنان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری هرمزگان، زهرا یعقوب نژاد در بازدید از بند نسوان زندان بندرعباس بیان داشت: رسیدگی به امور فرزندان زنان زندانی و حمایت از خانواده های زندانیان باید در دستور کار دستگاه های ذیربط باشد.

وی ضمن تاکید بر اینکه حمایت و پیگیری امور فرزندان خانواده های زنان زندانی باید از مهمترین برنامه های دستگاه های اجرایی حمایتی باشد، بیان داشت: فقر و عدم آگاهی از عواقب ارتکاب جرم از عمده ترین دلایل زندانی شدن زنان است.

مديركل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان ارتقاء دانش و مهارت های زوجین جوان و توجه بیشتر خانواده ها به آموزه های دینی را برای کاهش آمار جرم ضروری دانست و تصریح کرد: کارآفرینی و اشتغال زنان و حرفه آموزی به منظور تامین نیازهای مادی و مالی خانواده های زندانیان از اولویت های مهم است.

وی ادامه داد: بازگشت سالم و اصلاح شده بانوان به اجتماع نیازمند همت و تلاش بیش از پیش مسئولان و دستگاه های اجرایی مرتبط در این حوزه  است و فرآیند اصلاح و تربیت در سطح زندان به صورت مدون صورت می گیرد و بازسازی شخصیتی مددجویان ناشی از تاثیرات مثبت اینگونه فعالیت ها است.

یعقوب نژاد با تاکید بر اینکه رسیدگی به امور فرزندان زنان زندانی و حمایت از خانواده های زندانیان باید در دستور کار دستگاه های ذیربط باشد، گفت: سازمان های مردم نهاد و اجرای برنامه های فرهنگی، کلاس های آموزشی، مهارت های زندگی، خود اشتغالی و ... می تواند به بازگشت دوباره زندانیان به کانون گرم خانواده بسیار موثر باشد.

کد خبر 3659001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha