"مريم تيموري" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب در تشريح علل اصلاح اساسنامه و آئين نامه هاي مجمع تئاتر دانشجويان كشور گفت: اساسنامه هاي مجامع كانون هاي فرهنگي هنري دانشجويان كشور نوشته سال 78 است و بر اساس ضروريات زمان يك سري بخش هايي در آن گنجانده شده است كه شايد براي فعاليت آن موقع مناسب بوده است.
وي افزود: فعاليت دانشجويي تا حدي كه پيش مي رود به نقطه عطف مي رسد و از آن پس بايد دوران رشد خود را طي كند و خودكفا شود.
دبير مجمع تئاتر مجامع كانون هاي فرهنگي و هنري دانشجويان اضافه كرد: تغييرات كوچكي در اساسنامه و افزودن تبصره هايي كه نياز امروز مجمع است در دستور شوراي مركزي قرار دارد.
به گزارش مهر، تغييرات اساسنامه اي هر مجمع از مجامع 9 گانه كانون هاي فرهنگي هنري دانشجويان كشور در شوراي عمومي و شوراي مركزي مجمع بررسي مي شود و در نهايت به شوراي سياستگذاري مجامع ارجاع مي شود.
مجمع تئاتر مجامع كانون هاي فرهنگي و هنري دانشجويان كشور به گفته دبير اين مجمع متشكل از 21 كانون فعال، 19 كانون نيمه فعال و 16 كانون غير فعال است.
نظر شما