۲۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۲

فرماندار دشتی:

۱۱۴ میلیارد ریال به عمران شهری و روستایی دشتی اختصاص یافت

۱۱۴ میلیارد ریال به عمران شهری و روستایی دشتی اختصاص یافت

دشتی- فرماندار دشتی گفت: سال گذشته بالغ بر ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های این شهرستان پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو صبح چهارشنبه در نشست با رئیس امور مالیاتی شهرستان دشتی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های امور مالیاتی شهرستان اظهار داشت: این اعتبارات از محل عوارض مالیات ارزش افزوده پرداخت شده است.

وی افزود: از این مبلغ ۴۵ درصد معادل ۵۰ میلیارد ریال به شهرداری خورموج اختصاص یافت ومابقی آن نیز بین شهرداریها و دهیاری ها توزیع شد.

مهرجو ادامه داد: بخشی از پروژه‌های عمرانی در شهرها و روستاها از همین محل اجرایی شده است.

وی گفت: پیش بینی می‌کنیم در سال جاری نیز این مبلغ رشد ۱۵ درصدی داشته باشد.

مهرجو اضافه کرد: با اختصاص این اعتبارات تغییرات خوبی در سطح شهرها و روستاهای شهرستان شاهد هستیم و رضایت‌مندی نسبی خوبی حاصل شده است.

وی بیان کرد: به غم همه مشکلات و کمبودهای مالی، در کنار این اعتبارات از محل منابع ملی واستانی نیز اعتبارات خوبی در راستای تغییر مبلمان شهرها و روستاها اختصاص داده شده است.

کد خبر 3712056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha