پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۸

مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر:

۵۷۵ میلیارد تومان در تامین اجتماعی استان بوشهر هزینه شد

۵۷۵ میلیارد تومان در تامین اجتماعی استان بوشهر هزینه شد

بوشهر - مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: در سال گذشته ۵۷۵ میلیارد تومان در تامین اجتماعی استان بوشهر هزینه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یونس خسروانی صبح جمعه در نشست با فرماندار بوشهر، مهمترین وظایف دولت‌ها را امنیت و رفاه دانست و اظهار داشت: حاکمیتی می‌تواند موفق باشد که امنیت و رفاه اجتماعی را برای آحاد جامعه فراهم کند و مردم آن جامعه از این حیث دغدغه‌ای نداشته باشند.

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی به‌عنوان یک سازمان تاثیرگذار با استقلال مالی و اداری در سه حوزه درمان، بیمه ای و سرمایه گذاری توانسته است در تمامی بخش های تولید امنیت رفاهی نقش اساسی ایفا کند.

خسروانی افزود: سازمان تامین اجتماعی به‌عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر نقش اساسی در امنیت رفاهی و اجتماعی دارد و با رسالت عظیمی که این سازمان بر دوش می‌کشد نیازمند کمک و همراهی همه دستگاه‌ها است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: در سال گذشته بالغ بر ۵۷۵ میلیارد تومان در دو بخش بیمه‌ای و درمان تامین اجتماعی استان هزینه شد.

وی اضافه کرد: از این رقم ۳۱۱ میلیارد تومان در حوزه بیمه‌ای و ۲۶۴ میلیارد تومان در حوزه درمانی در راستای ارائه خدمت شایسته به بیمه شدگان بوده است.

کد خبر 3713790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha