به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله شجاع پوریان شامگاه دوشنبه در جلسه هفته فرهنگی ـ اقتصادی خوزستان در محل سالن جلسات استانداری اظهار کرد: استان خوزستان در عرصه های مختلف غنی، بی نظیر و بی بدیل است. شمال، شرق، جنوب و غرب این استان هر کدام خود به تنهایی پایلوت کامل و بی نظیری از میراث، فرهنگ و جاذبه های تاریخی است.
وی تصریح کرد: خوزستان از مفاخر و مشاهیر فراوان و بی شماری برخوردار و حتی در بحث مبارزه با استعمار نیز از ۱۰۰ سال قبل در مبارزه با انگلیس پیشتاز بود. همچنین دوران دفاع مقدس هم از استان خوزستان و یا همان مشهدالشهدا شروع شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: خوزستان گنجینه انرژی کشور (زمین های مستعد کشاورزی، نفت، گاز، آب، برق و غیره) است که تجارب همزیستی مسالمت آمیزی با اقوام بسیار دارد.
شجاع پوریان ادامه داد: متأسفانه خوزستان با وجود این همه ظرفیت های بسیار، با مشکلاتی از جمله بحران آب، محیط زیست، ریزگردها، بیکاری و توسعه نیافتگی نیز مواجه است.
به گفته وی، برگزاری هفته فرهنگی ـ اقتصادی خوزستان در تهران یک فرصت بسیار خوب برای معرفی ظرفیت ها و توانمندی های این استان است و در کنار آن نیز ضعف ها، کاستی ها و مشکلات نیز به نمایش گذاشته خواهد شد.
نماینده سابق مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: برای برگزاری هفته فرهنگی ـ اقتصادی خوزستان در تهران سعی کرده ایم از مشارکت و همکاری تمام خوزستانی های مقیم تهران بهره مند شویم تا بار سنگینی روی دوش این استان نباشد.
شجاع پوریان بیان کرد: امکانات ارتباطات الکترونیکی از قبیل سایت و کانال های تلگرامی نیز که زمینه را برای ایجاد ارتباط تسهیل می کند در آینده ای نزدیک راه اندازی می کنیم.
عضو خوزستانی شورای اسلامی شهر تهران افزود: دبیرخانه دائمی را نیز بعد از برگزاری هفته فرهنگی تشکیل می دهیم تا مرکز مطالعات مرکزی استان خوزستان را در تهران داشته باشیم.


نظر شما