۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹

رئیس منابع طبیعی گرمسار:

۱۲۰۰ هکتار ییلاقات گرمسار تحت کشت داروهای گیاهی قرار گرفت

۱۲۰۰ هکتار ییلاقات گرمسار تحت کشت داروهای گیاهی قرار گرفت

گرمسار - رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گرمسار با اشاره به وجود ظرفیت های مناسب این شهرستان در امر گیاهان دارویی، گفت: یک هزار و ۲۰۰هکتار ار مراتع ییلاقی گرمسار تحت کشت داروی گیاهی قرار گرفت.

اسماعیل عرب معصومی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه در سال جاری بیش از ۲۰۰هکتار از مزارع ییلاقی گرمسار به محصول باریجه و در بیش از هزار هکتار نیز به کشت گیاه کتیرا اختصاص داده شده است، گفت: با وجود خشکسالی و لزوم تغییر الگوی کشت به سمت گیاهان کم آب و ظرفیت های ویژه گرمسار در این حوزه، کشت بیش از ۱۰ گونه گیاه دارویی دیگر در این شهرستان در دست بررسی است که اجرای طرح نگهداری از این مراتع تحت کشت توسط اداره منابع طبیعی و قرق منطقه تحت کشت در زمره ویژگی های بارز آن است.

وی افزود: در سال جاری  بیش از ۴۳ هزار هکتار از اراضی ییلاقی و مراتع گرمسار تحت پوشش طرح نظارت بر طرح های مرتع داری قرار گرفته است که این امر می تواند فرصت خوبی برای بهره برداران بخش مراتع و گیاهان دارویی شهرستان باشد.

پایش ۱۶ سامانه عرفی در گرمسار صورت گرفت

رئیس اداره منابع طبیعی گرمسار همچنین از پایش مراتع در ۱۶ سامانه عرفی سطح مراتع این شهرستان خبر داد و گفت: این پایش در بیش از ۸۵ هزار هکتار انجام شده و پایش های عمومی و تخصصی دیگر با کمک مرتع داران بر روی مابقی اراضی نیز تا پایان سال جاری صورت خواهد گرفت.

عرب معصومی در پاسخ به سوالی با موضوع برنامه های بیابانزدایی در گرمسار نیز تصریح کرد: در راستای بیابان زدایی و تثبیت شن در بیش از ۲۵ هکتار از اراضی شهرستان بذر پاشی و بذر کاری انجام شده که از این مقدار حدود پنج تن بذر تولید مجدد گیاهان نیز جمع آوری شده است.

وی افزود: طرح مدیریت هرز آب با هدف بیابان زدایی طی سال گذشته در بیش از ۱۳۰هکتار انجام شده که این امر در سال جاری به ۹۰ هکتار خواهد رسید همچنین باید گفت در این بخش  ۱۵۰هکتار از اراضی منابع طبیعی گرمسار نیز تحت کشت نهال قرار گرفته است.

۶ پارک روستایی در گرمسار تجهیز شد

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گرمسار در ادامه از همراهی این اداره با طرح تجهیز پارک های روستایی خبر داد و گفت: با هدف بالابردن سرانه فضای سبز در روستاها و مناطق غیر شهری شهرستان در روستاهای شورقاضی، کردوان، سنرد و قاطول، شش بوستان روستایی انجام شده است.

عرب معصومی در ادامه به طرح آبخیزداری حبله رود نیز که با مشارکت سازمان ملل برای توسعه پایدار منابع آب و خاک است نیز اشاره کرد و گفت: این طرح به دنبال توسعه حفاظت از منابع آبی و خاکی با مشارکت مستقیم مردم و ایجاد تعاونی ها و کار گروه های مردمی در قالب آبخیزداری است.

وی همچنین با اشاره به هفته دولت افزود: این هفته زمان بسیار مناسبی است تا مسئولان با حضو در جوامع روستایی نحوه مراقبت بیشتر و تعامل مردم با انفال و منابع طبیعی را گوشزد کنند.

کد خبر 3750256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha