۳ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۵۹

همزمان با هفته دولت؛

پروژه‌های عمرانی صفادشت ملارد با اعتبار ۷۴ میلیارد ریال افتتاح شد

پروژه‌های عمرانی صفادشت ملارد با اعتبار ۷۴ میلیارد ریال افتتاح شد

ملارد- پروژه های عمرانی شهرستان ملارد در بخش صفا دشت اعم از مهمان پذیر، مجتمع تجاری اداری واقع در روستای حصار طهماسب و اِلِمان میدان نبی اکرم(ص) افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پروژه های عمرانی بخش صفادشت شهرستان ملارد عصر چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان محلی، منطقه ای و شهرستانی به صورت رسمی افتتاح شد.

یک مجتمع تجاری-اداری واقع در روستای حصار طهماسب، المان میدان نبی اکرم(ص) و مهمان پذیر صفا دشت از نمونه طرح هایی بود که روز چهارشنبه  با حضور فرماندار، ائمه جمعه ملارد، اعضای شورای اسلامی شهر و روستای بخش صفا دشت و شهردار این منطقه راه اندازی شد.

مجموع اعتبارات اختصاص یافته به این سه پروژه، ۷۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد می شود.

مجتبی شاهقلیان معاون فرماندار ملارد در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص پروژه های اشاره شده، عنوان کرد: بخش صفا دشت این شهرستان از محدوده های مستعد و با ظرفیت هایِ بالقوه ای محسوب می شود که در غربی ترین محدوده این شهرستان واقع شده است.

وی افزود:یکی از اولویت های مجموعه فرمانداری ملارد، به توزیع امکانات متوازن در دو بخش ملارد و صفا دشت معطوف می شود که بر اساس نیاز سنجی های انجام شده و الزامات مقتضی، تدابیر و برنامه هایی برای تحقق توسعه پایدار در این نواحی پیش بینی شده که به تدریج اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

شاهقلیان در خاتمه یادآور شد:طرح های دیگری نیز ظرف روزهای آینده در بخش صفا دشت به صورت رسمی راه اندازی می شود که افتتاح  پروژه آبیاری قطره ای، گازرسانی به روستاهای اختر آباد و پایگاه های سلامت در این خطه از نمونه های آن به شمار می رود.

کد خبر 3751287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha