پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۲۷

در سال جاری انجام می‌شود:

اختصاص ۱۷۰ میلیارد تومان به سرانه‌های دانش آموزی در کشور

اختصاص ۱۷۰ میلیارد تومان به سرانه‌های دانش آموزی در کشور

کرج - وزیر آموزش و پرورش از اختصاص ۱۷۰ میلیارد تومان به سرانه‌های دانش آموزی در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر فانی صبح چهارشنبه در حاشیه مراسم جشن متمرکز کشوری غنچه ها و شکوفه های استان البرز که در دبستان حضرت فاطمه زهرا(س) شهرستان کرج برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دانش آموز ابتدایی در سال تحصیلی جدید وارد مدارس می شوند که نسبت به سال گذشته رشد ۲.۵ درصدی را شاهد هستیم.

وی با اشاره ورود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش آموز پایه اولی به مدارس، افزود: این میزان نسبت به سال گذشته ۱.۸ دهم درصد رشد داشته است.

فانی با اشاره به اینکه وزارتخانه آموزش و پرورش از بهمن ماه سال قبل برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید فعالیت می کند، گفت: ساماندهی نیروی انسانی، فراهم سازی و تجهیز فضاهای آموزشی و نیز ثبت نام دانش آموزان در این فاصله زمانی انجام می شود.

وزیر آموزش و پرورش به تعامل اولیاء با معلمان تاکید کرد و گفت: برای سرانه های دانش آموزی در سال جاری ۱۷۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

وی اضافه کرد: بودجه اختصاص داده شده برای سرانه های دانش آموزی به تدریج تا پایان سال به مدارس تزریق می شود البته به طور مسلم کفایت نخواهد کرد.

فانی به اجرای طرح سنجش پیش از ثبت نام کلاس اولی ها اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش آموز مورد سنجش قرار گرفتند تا نوع مدرسه ای که باید در آن تحصیل کنند، مشخص شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سیاست وزارتخانه بر این اساس است دانش آموزانی که در مرز استثنایی و عادی هستند در مدارس عادی مشغول به تحصیل شوند، گفت: به همین منظور تمهیداتی از قبیل طرح تلفیقی- ترکیبی برای این مهم در نظر گرفته شده است.

فانی تاکید کرد: با اجرای این طرح آمار دانش آموزانی که در مرز استثنایی و عادی قرار دارند کاهش می یابد و معلمان بهتر می توانند به تعلیم و تربیت آنها بپردازند.

وی در بخش دیگر سخنان خود به مهاجرپذیر بودن استان البرز اشاره کرد و گفت: تخصیص بودجه های عمرانی برای توسعه فضاهای آموزشی در این استان از اولویت وزارت آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: اگر در خصوص صندوق ذخیره فرهنگیان به جمع بندی برسیم عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

کد خبر 3774929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha