۱۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۴۷

استاندار اردبیل تأکید کرد؛

ضرورت خدمات‌رسانی مطلوب به مسافران خارجی اردبیل در اربعین

ضرورت خدمات‌رسانی مطلوب به مسافران خارجی اردبیل در اربعین

اردبیل – استاندار اردبیل به ضرورت خدمت‌رسانی مطلوب به مسافران خارجی استان در مراسم اربعین سال جاری تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خدابخش عصر پنج‌شنبه در جلسه ستاد اربعین استان اردبیل با تأکید به اینکه همه‌ساله مسافران خارجی از گمرک بیله سوار وارد استان شده و در مراسم اربعین حضور می‌یابند، به ضرورت خدمت‌رسانی و پذیرایی مطلوب از آن ها تأکید کرد.

وی با بیان اینکه سال گذشته با وجود محدودیت‌ها خدمات‌رسانی مناسبی برای زائران انجام شد، تأکید کرد: امسال نیز پذیرایی از زائران در دیوانیه به استان اردبیل واگذار شده است.

استاندار اردبیل متذکر شد: تمامی تمهیدات لازم برای پذیرایی بهینه از زائران تدارک دیده شده است و در عین حال تأکید شده زیارت منحصر به روز اربعین نباشد تا پذیرایی و خدمت‌رسانی بدون مشکل انجام شود.

خدابخش با بیان اینکه لازم است دستگاه‌های عضو ستاد اربعین تعهدات خود را به جا آورند، ادامه داد: در عین حال مشکلات موردی نیز با همفکری رفع می‌شود.

وی با اشاره به بازدید میدانی تعدادی از اعضای ستاد اربعین از محل خدمت‌رسانی استان اردبیل تصریح کرد: در بین زائران اربعین شور و شوق گسترده‌ای مشاهده می‌شود که امیدواریم پذیرایی از آن ها به نحو شایسته انجام شود.

زائران مراقب ویزای جعلی باشند

در این مراسم مدیرکل حج و زیارت استان اردبیل نیز با تأکید به اینکه تمامی امکانات لازم برای حضور زائران و پذیرایی از آن ها تدارک دیده شده است، به صدور ویزای ۲۵۰ زائر از استان اردبیل اشاره کرد.

ودود چمن‌آرا با اشاره به صدور ویزای جعلی که در برخی استان‌های مرزی شایع شده است، متذکر شد: لازم است زائران از مسیر قانونی نسبت به دریافت ویزا اقدام کنند.

وی با بیان اینکه به جای حضور فردی توصیه ما حضور کاروانی زوار است، افزود: در مجموع حج و زیارت استان آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی است.

کد خبر 3789214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha