پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۱۳

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان:

شکستن مقاومت ملت ایران همواره در راس توطئه های نظام سلطه بوده است

شکستن مقاومت ملت ایران همواره در راس توطئه های نظام سلطه بوده است

سنندج- مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان عنوان کرد: شکستن مقاومت ملت ایران همواره در راس توطئه های نظام سلطه بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضایی امروزیکشنبه در مراسم نمادین رزمایش پدافند غیرعامل که در دبیرستان تیزهوشان شهید بهشتی سنندج برگزارشد، با اشاره به اینکه بعد از جنگ جهانی دوم بسیاری از کشورها اقدام به تبیین ساختارهای پدافند غیرعامل کردند، گفت: روسیه ۴۵ سال پیش و پاکستان هم ۳۸ سال پیش سازمان پدافندغیرغیرعامل را تشکیل دادند.

وی عنوان کرد: تمامی کشورهای مختلف دنیا به این فکر هستند که سازمان پدافندغیرعامل خود را به بهترین نحو ممکن طراحی و سازماندهی کنند.

وی با اشاره به تشکیل سازمان پدافندغیرعامل در سال ۸۲ درایران اسلامی اظهارداشت: براساس تدبیر مقام معظم رهبری سازمان پدافند غیرعامل هم درکشورما برای انجام فعالیت هایی که برون سازی شده بود، تشکیل شد.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان ادامه داد: در دو دهه ی اخیر ۲۲ جنگ در منطقه خاورمیانه به وقوع پیوسته است لذا در چنین منطقه آشوب زده و ناامنی باید کشورما هم تدابیر لازم برای دفاع از خود را اتخاذ کند.

رضایی اضافه کرد: امروزه صحنه جنگ به نسبت گذشته تغییرات فراوانی کرده است چراکه رشد علم و تکنولوژی این مجوز را صادر کرده که در عرصه های مختلفی هم چون سایبری، زیستی و غیره کشورها ورود پیدا کنند.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل در کشورما ساختاری کاملا منسجم، دقیق و سازمان یافته ای دارد، افزود: اولین اقدام ما در حوزه پدافند غیرعامل این است که اقداماتی انجام دهیم که دشمن پی به بالابودن توان دفاعی ما برده و از حمله کردن به کشورمان واهمه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه  پدافند غیرعامل یعنی دفاع غیرنظامی و اقدام غیرمسلحانه، اظهارداشت: شکستن مقاومت ملت ما همواره در راس توطئه ها و  نقشه های دشمنان کشورمان بوده و هست لذا باید در این حوزه خود را مجهز کنیم و این مهم هم با تسلط علمی و توانمندی و تقوای الهی محقق می شود.

کد خبر 3803415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha