پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۶

آزمون دوره تئوری آموزشی مشاوره ژنتیک در کرمان برگزار شد

آزمون دوره تئوری آموزشی مشاوره ژنتیک در کرمان برگزار شد

کرمان - آزمون دوره تئوری آموزشی مشاوره ژنتیک با حضور ۳۸ پزشک در کرمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا کاوه‌زاده کارشناس ژنتیک معاونت پیشگیری بهزیستی کشور ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری آزمون دوره تئوری آموزشی مشاوره ژنتیک اظهار کرد: این آزمون به دنبال برگزاری دوره‌ آموزشی مشاوره ژنتیک برگزار شده است.

وی افزود: این آزمون صرفاً برای پزشکانی که در دوره آموزشی مشاوره ژنتیک شرکت کرده‌اند برگزار شده است که در این آزمون ۳۸ نفر از پزشکان استان کرمان و استان‌های هم‌جوار شرکت کرده اند.

کارشناس ژنتیک معاونت پیشگیری بهزیستی کشور با اشاره به دوره آموزشی مشاوره ژنتیک در سطح کشور گفت: این دوره به صورت تئوری و عملی برگزار می شود و پزشکان شرکت‌کننده بعد از کسب نمره قبولی در آزمون تئوری دوره کارورزی (عملی)   را در مراکز مشاوره ژنتیک می‌گذرانند و سپس گواهینامه دوره آموزشی مشاوره ژنتیک به افراد شرکت‌کننده ارائه میشود.

کاوه‌زاده با بیان اینکه افرادی که گواهینامه این دوره آموزشی را دریافت کرده‌اند می‌توانند نسبت به راه اندازی مرکز مشاوره  ژنتیک اقدام کنند، گفت: هدف از برگزاری این دوره تربیت مشاور ژنتیک برای فعالیت در مراکز مشاوره ژنتیک در سراسر کشور است.

کارشناس ژنتیک معاونت پیشگیری بهزیستی کشور در ادامه از وجود ۲۳۵ مرکز مشاوره ژنتیک دولتی و غیردولتی در سطح کشور خبر داد و گفت: در این میان سهم استان کرمان هفت مرکز است.

وی تصریح کرد: این دوره ارتقاء فرهنگ مشاوره ژنتیک در بین خانواده‌ها امکان داشتن فرزند سالم را برای همه افراد در جامعه فراهم می‌کند.

کد خبر 3807078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha