به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی دارایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان های مختلف کشور هر کدام دارای ویژگی ها و خصوصیات منحصربفری از نظر فضای کسب و کار هستند که در صورتیکه بتوان این ویژگی ها را سازماندهی کرد، می توان سایر استان ها را نیز از خصوصیات ممتاز آن بهره مند ساخت.
وی افزود: ایلام نیز از این ویژگی مستثنی نیست و براحتی می توان افراد خلاق و توانمندی را در شهرستان های مختلف شناسایی کرد که می توانند با مهارت محصولاتی تولید کنند که در بازار مصرف خواهان بسیاری دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی ایلام یادآور شد: به منظور آشنایی هرچه بیشتر فعالان حوزه کسب و کار کشور با توانمندی های این استان نمایندگان ۱۲ استان که جزو خوشه های صنعتی هستند به ایلام سفر کردند تا در جریان این ویژگی ها قرار گیرند و امیدواریم در این دیدارها بتوانیم ضمن معرفی بیشتر محصولات تولیدی استان زمینه فراهم کردن بازار فروش را برای این کالاها ایجاد کنیم.
دارایی تاکید کرد: نمایندگانی از استان های فارس، هرمزگان، خوزستان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و هرمزگان اصفهان، البرز، اردبیل، بوشهر و زنجان در این بازدید حضور دارند.
مدیرعامل شهرک های صنعتی ایلام اضافه کرد: با توجه به مرز گسترده ایلام با کشور عراق در صورت بازاریابی مناسب و ارتقا سطح کیفی محصولات تولیدی را به این کشور صادر کرد.


نظر شما