پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۷

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول خبر داد:

ایجاد اشتغال برای ۱۰۰۰ نفر در بخش‌های صنعت و معدن دزفول

ایجاد اشتغال برای ۱۰۰۰ نفر در بخش‌های صنعت و معدن دزفول

دزفول ـ سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول گفت: تلاش می شود تا پایان سال جاری برای هزار نفر در حوزه های مختلف صنعت، معدن و تجارت دزفول اشتغال ایجاد کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محراب عبدالهی عصر امروز دوشنبه در جلسه شورای اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان دزفول که در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: میزان تعهد اداره صنعت و معدن دزفول در زمینه اشتغالزایی در سال ۹۵ حدود ۵۰۰ نفر بوده که تاکنون توانسته ایم ۴۰۰ نفر را در سامانه به ثبت برسانیم.

وی افزود: تلاش ما این است که این آمار را افزایش دو برابری بدهیم به گونه ای که تا پایان سال جاری بتوانیم برای یک هزار نفر اشتغالزایی در بخش های مختلف حوزه صنعت، معدن و تجارت شهرستان ایجاد کنیم.

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول ادامه داد: تمهیدات خوبی درراستای ارائه تسهیلات ویژه اشتغالزایی برای بخش اصناف شهرستان در نظر گرفته ایم که پیش بینی می شود تا پایان سال برای ۲۵۰ نفر در حوزه اصناف دزفول اشتغال ایجاد شود.

عبداللهی همچنین از تلاش برای اشتغال به کار بالغ بر ۶۰ نفر در حوزه صنایع کوچک دزفول خبر داد و یادآور شد: تاکنون میزان اشتغالزایی کارخانه های فولاد و روغن ثبت نشده اند که قطعا با ثبت آنها شاهد آمار بسیار قابل توجهی خواهیم بود.

کد خبر 3811646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha