۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶

معاون اجتماعی و سیاسی استانداری خراسان رضوی:

طرقبه شاندیز قابلیت تبدیل به مینیاتور گردشگری کشور را دارد

طرقبه شاندیز قابلیت تبدیل به مینیاتور گردشگری کشور را دارد

نیشابور ـ معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: شهرستان طرقبه شاندیز با توجه به برگزاری جشنواره‌های مختلف، قابلیت تبدیل به مینیاتور گردشگری کشور را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد حسینی ظهر چهارشنبه در نشست شورای اداری، اعضای شوراها اسلامی و دهیاران شهرستان طرقبه شاندیز اظهار کرد: این شهرستان دارای چند ویژگی خاص است که یکی از مهم ترین آن‌ها همجواری و اتصال با کلانشهر مشهد با جمعیت ثابت سه میلیون نفر و سیال ۲۷ میلیون نفری زائر و گردشگر است.

وی با بیان اینکه شهرستان طرقبه شاندیز دارای دو فرصت بی‌بدلیل در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است، افزود: ساختار اداری شهرستان طرقبه شاندیز باید در مرحله نخست برای ۶۰ هزار نفر و در مرحله دوم برای جمعیت میلیونی زائر، گردشگر و مجاور تغییر کند.

وی قول مساعد در خصوص پیگیری ویژه تغییرنام شهرستان از بینالود به طرقبه شاندیز را داد و گفت: حریم شهرهای مشهد و طرقبه شاندیز مشخص است و به زودی ابلاغ می‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه شهرستان طرقبه شاندیز یکی از سه منطقه مطرح گردشگری کشور است گفت: با توجه به حضور میلیونی و فراملی زائران و گردشگران به این منطقه امکان تبدیل آن به نخستین هدف گردشگری کشور وجود دارد و از طرفی برگزاری جشنواره‌های مختلف همچون شکوفه‌های گیلاس و آلبالو، شاتوت، سماق و... می‌تواند طرقبه شاندیز را به مینیاتور گردشگری کشور مبدل کند.

وی طرقبه شاندیز را صادر کننده فرهنگ غنی ایرانی اسلامی عنوان کرد.

کد خبر 3813455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha