پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۴۶

امیر پروین حسینی:

ساخت دنباله فیلم «من سالوادور نیستم» در دستور کارم نیست

ساخت دنباله فیلم «من سالوادور نیستم» در دستور کارم نیست

امیر پروین‌حسینی اعلام کرد فعلا تولید فیلمی در ادامه «من سالوادور نیستم» در دستور کار قرار ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیر پروین حسینی تهیه کننده فیلم «زاپاس» گفت: به تازگی مطلع شدیم که فیلم سینمایی «زاپاس» در جشنواره «رنگین کمان» چین در چند رشته نامزد دریافت جایزه شده است. دست اندرکاران برگزاری این جشنواره از طریق ایمیل از من، برزو نیک نژاد کارگردان و جواد عزتی و الناز حبیبی بازیگران فیلم، با تقبل تمامی هزینه های سفر، دعوت کرده اند که حتما در مراسم اختتامیه که در تاریخ ۲۶-۲۸ ماه نوامبر سال میلادی برگزار می شود شرکت کنیم.

وی ادامه داد: احتمال می دهم با توجه به نامزد شدن الناز حبیبی و جواد عزتی به عنوان بهترین بازیگر زن و مرد بخش اصلی جشنواره، جوایزی به این فیلم اهدا می شود. بزودی برای شرکت در این مراسم راهی شهر ماکائو چین خواهیم شد.

این تهیه کننده سینما تاکید کرد:  کمدی «زاپاس» به دلیل ارتباطی که با مخاطبان از نقاط مختلف دنیا برقرار کرد، موفق بود. شاهد این ادعا نیز توفیق فیلم در فینالست شدن در همین رویداد مذکور هنری در چین و کسب جایزه بهترین فیلم کمدی از جشنواره فیلم چند فرهنگی کانادا است.

تهیه کننده فیلم های «زخم زیتون» در ادامه درباره پروژه جدید خود بیان کرد: با نظر به موفقیت «زاپاس» در گیشه و استقبال سینماروها از آن، قصد دارم فیلم بعدی ام را نیز در حال و هوای آن تهیه کنم و فعلا تولید فیلمی در ادامه «من سالوادور نیستم» در دستور کار  قرار ندارد.

کد خبر 3819483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha