به گزارش خبرنگار مهر، کارلوس کیروش بعد از تساوی بدون گل تیم ملی فوتبال ایران مقابل تیم سوریه در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸، گفت: به جز افتخار کردن به عملکرد بازیکنانم مقابل سوریه، در خصوص این مسابقه صحبتی ندارم.
وی در خصوص وقت کشی بازیکنان تیم ملی سوریه هم تاکید کرد که حرفی برای گفتن ندارد.
سرمربی تیم ملی که از نتیجه به دست آمده راضی نبود، درباره گل رضا قوچان نژاد که داور آن را به خاطر آفساید بودن قبول نکرد، باز هم همان جوابهای قبلی را تکرار کرد و گفت: صحبتی در این خصوص ندارم.
کیروش در ادامه به انتقاد از مسئولان و تصمیم گیرندگان برگزاری بازی در کشور مالزی پرداخت و افزود: مرکز AFC در کشور مالزی است. مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا به خوبی میدانستند که الان در مالزی بارش باران شدید است و هیچ فوتبالی در مالزی برگزار نمیشود.
وی تصریح کرد: میدانستم از این مسابقه فوتبال در نخواهد آمد. برای همین از من درباره این مسائل سئوال نکنید. AFC باید پاسخگوی برگزاری بازی در چنین شرایطی باشد.
کیروش با بیان اینکه تیم ملی ایران باید امتیازات بیشتری را جمع میکرد، یادآور شد: اگر شرایط بازی امروز مناسب بود، پیروز می شدیم. ما از مدتها قبل خواسته بودیم امکانات ورزشگاه و میزبانی این شهر را ببینیم. حتی اعلام کردیم که شرایط میزبانی مناسب نیست ولی بازی را در شهر سرمبان برگزار کردند که اصلا وضعیت مناسبی نداشت. با این بازی علاوه بر ایران و سوریه، فیفا و روحیه فوتبال هم زیر سئوال رفت. امکانات برگزاری بازی ناامید کننده بود.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران صحبتهایش در نشست خبری پیش از بازی را مجددا تکرار کرد و گفت: شما باید از مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا بپرسید که چرا این مسابقه در این شرایط برگزار شد. اگر من حرفی بزنم، شاید محروم شوم.
کی روش در واکنش به این سئوال که ایران سختترین امتیازش را در این رقابتها در دیدار مقابل سوریه به دست آورد، تاکید کرد: بازی سختی داشتیم ولی اگر قرار بود یک تیم برنده باشد، ایران مستحق آن بود. شرایط زمین و بازی جوری بود که دو تیم از تاکتیک «بزن زیرش» استفاده کردند.
نظر شما