پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۸:۴۰

حاشیه های دیدار تیم های صالحین ورامین و شهرداری ارومیه؛

حرکات حاشیه ساز میرزاجانپور/حضور پرشور هواداران ورامینی

حرکات حاشیه ساز میرزاجانپور/حضور پرشور هواداران ورامینی

ورامین-دیدار تیم های صالحین ورامین و شهرداری ارومیه در هفته نهم لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور حاشیه های مختلفی را به همراه داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم های شهرداری ارومیه و صالحین ورامین شامگاه پنجشنبه و در هفته نهم لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه جذاب با برتری نماینده ورامین به پایان رسید.

دیدار تیم های پنجم و ششم جدول رده بندی لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور با حاشیه های متنوعی روبرو بود که از چشم خبرنگار مهر دور نماند.

*هواداران ورامینی مانند سایر دیدارهای خانگی صالحین، استقبال قابل توجهی را از این مسابقه کرده بودند و سکوهای سالن شهید گلعباسی پیش از شروع دیدار نماینده ورامین با شهرداری ارومیه مملو از جمعیت بود.

* بسیاری از هواداران ورامینی قبل از ساعت ۱۶ در مقابل سالن شهید گلعباسی ورامین اجتماع کرده بودند و سرمای هوا نیز نتوانست از میزان حضور تماشاگران ورامینی بکاهد.

* در سالن شهید گلعباسی تمثال امام راحل و مقام معظم رهبری و جملات آنان درباره نقش مردم ورامین در انقلاب اسلامی نصب شده بود.

* برخی از حرکات مجتبی میرزاجانپور در اواسط مسابقه موجب تحریک هواداران ورامینی شد که احسن الله شیرکوند بازیکن باتجربه صالحین ورامین، بازیکن ملی پوش شهرداری ارومیه را به آرامش دعوت کرد.

* برخی از مسئولان شهرستان ورامین از جمله محمد رضا یوسفی فرماندار و رییس اداره ورزش و جوانان نیز در محل برگزاری مسابقه حضور داشتند.

* برخی از اصحاب رسانه و خبرنگاران محلی نیز از نزدیک دیدار تیم های صالحین ورامین و شهرداری ارومیه را تماشا می کردند.

* احسن الله شیرکوند بیش از سایر بازیکنان توسط هواداران مورد تشویق قرار گرفت و تماشاگران ورامینی با شعارهایی نظیر احسن باتعصب از این بازیکن تشکر می کردند.

* حضور برخی از بازیکنان سابق شهرداری ارومیه در تیم صالحین ورامین و برخی بازیکنان سابق نماینده ورامین در تیم شهرداری ارومیه بر جذابیت این مسابقه افزوده بود.

* برخی حاشیه های ایجاد شده سبب شد تا داور مسابقه از کارت زرد خود در این دیدار استفاده کند که در آرام کردن جو زمین بسیار موثر بود.

گفتنی است تیم صالحین ورامین در هفته نهم لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور توانست تیم قدرتمند شهرداری ارومیه را با نتیجه سه بر صفر شکست دهد.

کد خبر 3838107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha